Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar cafe racer projesi için en uygun ve kolay bulunabilir motorlar hangileridir?
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar cafe racer projesi için en uygun ve kolay bulunabilir motorlar hangileridir?
Sr400
W800 kawa
Triumph truxton
Ucuz =bajaj boxer
Ayrıca internette gn serileri ile yapılanlar da var cg ilede internetten hepsinr bakın bütçenize göre de istediğinizi alıp yaparsınız
Eski model 4 silindir bir motosiklet arıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Yardımlarınız için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Herkese yardımları için teşekkürler
Kolay bulur musun bilmiyorum ama ben xjr 1200 derim cok yakisir
xjr 1200 hakikaten çok güzel. benzer olarak honda cb 1100 var ve suzuki gsx 1400.
para sıkıntısı olmayan ve benzersiz bir motor arayanlar: honda cbx1000. 6 silindirli ve güzel işlenmiş makina akılları baştan alır.
triumph bonneville var. kendisi çok yakışıklı makine, bir de üstünü güzel değişikliler eklenirse tadından yenmez ama iki silidirliydi sanırım.
en sonuncu ve benim favroim olan moto guzzi var. zevkine göre griso ve ya v7. yanlamasına yerleştirilmiş v motor "enginlere sığmam, taşarım" der gibi. bana göre en güzel egzos sesine sahip motosiklettir kendileri.
250 cc civarı uygun ,öneriler varsa onları da alalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)