Kampanyaya gel aga :D Motomax
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben aradım.
8'de bitiyor dedi.
şanssızlık... kartım çarşamba geliyor
-
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
bulabılıyorsan bundan bul
http://www.motosuperstore.net/Zandona-3260-Mafsalli-Dizlik,PR-40.html
efsane güzel bir dizlik. bununla bir kere yere yapıştım hiç birşey olmadı sonra gittim yenisini aldım :D
-
Biten bir kampanyanın ardından... :(
-
ay sonunu denkleştiremedim yine yoksa bişeyler alacakdım,artık önümüzdeki aya olursa yine indirim günleri alacağız.
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Biten bir kampanyanın ardından... :(
bende şunu alcaktım ama sonradan aklıma geldi, neyseki dizlikleri 83 TL den aldım, 119 lira olmuş fiyat
-
ben dizliklerde 4riders aldım mafsallı,gerçekten harika bir ürün tavsye ediyorum.
-
dün ürünleri gördüm bende aikido siyah vizör motul yağ ve ekipmanlarını alacaktım. işe gidiyorum sabah hallederim dedim eve geldim motomaxın sitesini açtım yıkıldım kampanya bitiş tarihi ile ilgili de birşey yok kaldım ortada dün almadığıma pişman oldum. yeni kampanya beklemek zorundayım artık
-
bugün motomax'i aradım.
fuara çıkmayacağı için fuar ile başlayan güzel bir indirim olabileceğini söyledi.
takipte kalın dedi. özellikle yarın gece web siteyi ziyaret edin dedi.
benim gibi kaçıranlar için çok iyi fırsat olabilir
-
-
İndirimden ürünleri aldık geçen Perşembe fakat daha ulaşmadı.Biraz çeşit fazla oldu tek tarafta toparlayamadılar diye öyle oldu heralde.
-
Benim urunler siparistenn araya hafta sonu girmesi sebebiyle , 6 gün sonra elime ulasti , onu da gidip kargo dan kendim aldim.
Yine indirim olursa muhakkak , eldiven de alirim sabırsızlıkla bekliyor olcam
-
Bende cuma günü antalyaya gidicektim ceketi deneyip alayım diyodum ki kampanya bitmiş çok kötü oldu. Umarım gelir tekrar
-
Gelir gelir aga gelmeyipte napcakLr
-
bir mont almışım akıllara zarar geldi bugün süperior
-
logan07 adlı üyeden alıntı
bir mont almışım akıllara zarar
geldi bugün süperior
Foto moto?
-
Kart ın hesap kesimi bu akşam dı 25 inde bende arka çanta mont zincir Yağı çakacaktım yemedi
-
çekerizzzz
-
25 Şubat 2015, 00:58
Wuuu waiting you mann
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)