hatuna aldım kendimde de aynı model yazlık bering
Bende 3 ürün aldım 2 si yanlış gönderilmiş geri gönderdim düzeltme için.
dizlik almıştım mesela hem ikiside left çıktı hemde paketsiz teşhir ürünü geldi.
2 hafta % 30 magaza vardı. 1 Hafta inter indirimi vardi. Simdi adamın dediği hem mağaza hem internet olabilir. Bu geceyi bekleyelim. Belki fuara inat % 30dan da fazla olue
Bu eldivenden kullanan varmı sipariş vermeyi düşünüyorum bileği sarıyo galiba kullanan arkdşlr varmı artık bileksiz eldiven görmek istemiyorum .)
http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...ldiven-pmu3129
Ben tekstil montunu kullanıyorum gayet memnunum. Eldivenleride güzeldir eminim ama denemeden alma derim. Bazı ürünleri çok rahatsız.
Geçtiğimiz ay motor yağı ararken Motul 5100 ürünü için hem Motomax hem Feyizoğlu sitesine bakmıştım. İkisinde ürün 130 TL küsürdü, hızlı teslimatı için Feyizoğlu'nu tercih etmiştim. Şu an bakıyorum indirimli olarak yazdıkları aynı ürün için ;
http://www.motomaxonlineshop.com/mot...r-yagi-pmu3014
174,90 TL fiyatın üstünü çizip ürünün zaten karlı fiyatı olan 135 TL'yi indirimli olarak göstermek tam bizim memleketin esnaflığına yaraşacak cinsten !
Helal size Motomax
Motomax son 6 aydır niyeti bozdu bende feyizoğluna kaydım o yüzden. Hatta mtomax benim gözümde ucuz ve kaliteli ekipmanın tek adresi gibi bişeydi ama kendi ayağına sıkmak böyle bişey sanırım
Motomax her sezon zam yapiyor, bunu bi kabul edicez once. Benim anlamadigim insanlari yaniltici indirim oranlari. %30 indirim var dedigi gunden bir gun once 90 lira olan mal 100 lira oluyor, sonra da %30 indirim ile 70 liraya dustu deniyor, ama aslinda o urunun fiyati 90 liraydi, onun ustunden %30 yapsa 63 liraya satmasi gerekirdi. Yani indirim yapmiyor demiyorum, yapiyor ama indirimden hemen bir gun once zam yapmasinin mantigini anlamiyorum.
Dedigim gibi aslinda yukardaki ornekte %22 yapacagi indirimi, oncesinden zam yaparak %30 mus gibi gosteriyor ve insanlara bakin ne kadar cok indirim yaptik gelin de alin diyormus gibi geliyor bana. Indirim zamani haric ordan pek malzeme almamaya calisiyorum. Fiyatlar 3-4 sene oncesine gore baya artmis durumda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)