Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

CBR 125 2015

REKLAM ALANI
    umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Merhaba abiazlerim çok yakın zamanda cbr 125r alcam 2015 model ama bişey sormak istiyorum dikkatimi çeken honda yazısı CBR yazısı birde amasör ün kırmızı olması bunu satan firmamı yapmış yoksa 2015 modelindeki özellikmi bu ?

Birde siyah modelimi var sadece ?

Cevaplarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Birde bildiğiniz değişiklik varmı teknik olur görsellik olur eski modelleri ile

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Cift far gelmicek mi ? Bende kirmizi var amortisör kirmizi bende

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    değişiklik yok internette bulamadım.alıcaksanız ruhsatta 2015 model yazsın satarken model yılını sordukları için iyi olur

Motosikleti
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    değişiklik yok internette bulamadım.alıcaksanız ruhsatta 2015 model yazsın satarken model yılını sordukları için iyi olur
    benim kalbımde kırmızı vardı satarken 2015 model olsun dıye sıyah :D alcam

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    valla az daha bekle 2015 model istediğin renk al yoksa onca para verip içine sinmeden sürmek zorunda kalabilirsin

Motosikleti
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla az daha bekle 2015 model istediğin renk al yoksa onca para verip içine sinmeden sürmek zorunda kalabilirsin
    kırmızı cazip gelmiştir bana cbr 125 her haliyle güzel pembeolsa yine isterim yine isterim ama kırmızı dikkat çekici :D :D ya ondan abi birde siyahdaki o kırmızılıklar çok güzel elcik ide güzel bir kırmızı elcik yaparsam of tadından yenmez kırmızıdan daha güzel durur sahıbınıden bırısı yapmıstı 2015 modele satıstakı euro yu bekliyorum ya yok böyle bişey :( 4 gözle altin.in diye bir döviz sitesinden euroyu takip ediyorum :(

ajwer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    Alıntı umuterdogdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırmızı cazip gelmiştir bana cbr 125 her haliyle güzel pembeolsa yine isterim yine isterim ama kırmızı dikkat çekici :D :D ya ondan abi birde siyahdaki o kırmızılıklar çok güzel elcik ide güzel bir kırmızı elcik yaparsam of tadından yenmez kırmızıdan daha güzel durur sahıbınıden bırısı yapmıstı 2015 modele satıstakı euro yu bekliyorum ya yok böyle bişey :( 4 gözle altin.in diye bir döviz sitesinden euroyu takip ediyorum :(
    euro inse bile fiyata yansıtacaklarını sanmıyorum kardeşim üzülerek..

Motosikleti
    Abi inmesin çıksın 2'8211 den almış annem :D 28212 olsun bozucak tl yapcak hemen alcam :D bayiden gidip euroyu bekliyorum 281 oldu :( 282 olsa süper olcak annemide zarara sokmak istemiyorum yoksa simdi bile alırım ama zarar edicegim paraya sigorta ruhsat alırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

abilerim birşey sorucağım 2015 model motoru alıcagım zaman mağazadaki hösterilen motoru alıpmı gidiyorum yoksa kasada olan bir motorumu veriyorlar bana merak ettim bilginiz varmı

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    Abi inmesin çıksın 2'8211 den almış annem :D 28212 olsun bozucak tl yapcak hemen alcam :D bayiden gidip euroyu bekliyorum 281 oldu :( 282 olsa süper olcak annemide zarara sokmak istemiyorum yoksa simdi bile alırım ama zarar edicegim paraya sigorta ruhsat alırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

abilerim birşey sorucağım 2015 model motoru alıcagım zaman mağazadaki hösterilen motoru alıpmı gidiyorum yoksa kasada olan bir motorumu veriyorlar bana merak ettim bilginiz varmı
    kardeşim para işinde bi yanlışlık war sanırım 2.8211 den euro alıp 2.8212 den satman demek 1 euro basına 0.0001 kar demek eğer milyar eurolarla uğraşmıyorsanız pek birşey ifade etmez anlayacağın

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    repsol gelecek mi acaba?

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker

2015 ekstrası

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    merak etmeyin cbr 250 içinde gelmiycek dediler yılın ortasında yenı kasayı getırdıler.şimdi gelecek deseler tüm bu eskı kasa ellerinde kalacaktı kimse almayacaktı .ama bazı forumlarda çif farın türkiye pazarına gireceği yazıyordu..

Motosikleti
    Alıntı ajwer06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim para işinde bi yanlışlık war sanırım 2.8211 den euro alıp 2.8212 den satman demek 1 euro basına 0.0001 kar demek eğer milyar eurolarla uğraşmıyorsanız pek birşey ifade etmez anlayacağın
    Abi yani anlatmak istediğim o değildi :D şimdi konu şöyle 1 -2 Tl zararla satsak 500 600 tl sortalama bir zarar olucak kesinlikle 28211 den satsa zarar olmadıgı ıcın sıgorta ruhsata gıder extra bır gıder olmaz = karalı abi yollamış birde abi o elcigi değiştirmek çokmu zor bişey ?

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak etmeyin cbr 250 içinde gelmiycek dediler yılın ortasında yenı kasayı getırdıler.şimdi gelecek deseler tüm bu eskı kasa ellerinde kalacaktı kimse almayacaktı .ama bazı forumlarda çif farın türkiye pazarına gireceği yazıyordu..
    çift farlı model öle yada böle mecbur gelicek çünkü fabrika artık onu üretiyor. bu ellerindeki eskiler ne zaman biter ama orası belli olmaz. hondanın bize tatlı bir kazığı çöplerin burada bitiritor ...
    Deeplord bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ajwer06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çift farlı model öle yada böle mecbur gelicek çünkü fabrika artık onu üretiyor. bu ellerindeki eskiler ne zaman biter ama orası belli olmaz. hondanın bize tatlı bir kazığı çöplerin burada bitiritor ...

yani nasıl ben tek farlı 2015 model aldım 2015 in 6 cı ayında çift farlısı cıkıcak buda benım motorumun değerinimi düşürücek 125 r ın cıkartıcaklarsa bence 2016 da cıkarmaları gerekli 1 sende 2 moddelmi çıkartılırmış

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    cbr 125 konusunda çift farlı modelin gelmeyeceği yazıyordu avrupa için. Siz Honda cbr 150 ile karıştırıyor olmayasınız? Hatta youtube'de 2015 cbr 125 yazınca Avrupa için getirilecek olan tek farlı repsol kasa görünüyor.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    yani nasıl ben tek farlı 2015 model aldım 2015 in 6 cı ayında çift farlısı cıkıcak buda benım motorumun değerinimi düşürücek 125 r ın cıkartıcaklarsa bence 2016 da cıkarmaları gerekli 1 sende 2 moddelmi çıkartılırmış
    Alıntı linkinpark20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 125 konusunda çift farlı modelin gelmeyeceği yazıyordu avrupa için. Siz Honda cbr 150 ile karıştırıyor olmayasınız? Hatta youtube'de 2015 cbr 125 yazınca Avrupa için getirilecek olan tek farlı repsol kasa görünüyor.
    valla kardeş öyle bir gelirki senı hayal kırıklıgına ugratman ıstemem ama 250 topiğine sor bayılere sormuslar gelmeyecek demişler onlarda 2014 de almıslar ama 6,aydan sonra yenı kasa geldı alanlar şok oldu..zaten çift far olayı 125 de değil 150 de var ve 150 gelicek eryada geç mecbur.honda rakıplerıne göre değişiklik yapmak zorunda

Motosikleti
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kardeş öyle bir gelirki senı hayal kırıklıgına ugratman ıstemem ama 250 topiğine sor bayılere sormuslar gelmeyecek demişler onlarda 2014 de almıslar ama 6,aydan sonra yenı kasa geldı alanlar şok oldu..zaten çift far olayı 125 de değil 150 de var ve 150 gelicek eryada geç mecbur.honda rakıplerıne göre değişiklik yapmak zorunda
    150 125 fiyatında satılırsa kafayı yerim ben ama :D ya sadece euro yu beklerken bıde alırım 1 hafta sonra gelır valla kafayı yerım :'( hemde repsol gelirse abov :'( oturup aglarım :D

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    aynı şekilde deliririm ben de resmen. Bence cbr'ın imzası zaten çift far. bunun haricinde alt sakal kısmında eski cbr 250'lerde siyah ve güzel durmuyor, ama yeni kasada grenaj renklerinde yapmışlar ve çok iyi olmuş. ayrıca yeni kasa tricolor'da kırmızı renk seleye kadar uzanıyor. Bu da çok hoş duruyor. cbr 150'de de bu şekilde yapmışlar ve bence baya hoş olmuş. Youtube'de gösterilen 2015 125r repsol de hem eski kasanın hem yeni kasanın izlerini taşıyor, ama ben cbr 150'yi kesinlikle tercih ederim, ben aldıktan sonra gelirse kafayı yerim.

Motosikleti
    Alıntı linkinpark20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı şekilde deliririm ben de resmen. Bence cbr'ın imzası zaten çift far. bunun haricinde alt sakal kısmında eski cbr 250'lerde siyah ve güzel durmuyor, ama yeni kasada grenaj renklerinde yapmışlar ve çok iyi olmuş. ayrıca yeni kasa tricolor'da kırmızı renk seleye kadar uzanıyor. Bu da çok hoş duruyor. cbr 150'de de bu şekilde yapmışlar ve bence baya hoş olmuş. Youtube'de gösterilen 2015 125r repsol de hem eski kasanın hem yeni kasanın izlerini taşıyor, ama ben cbr 150'yi kesinlikle tercih ederim, ben aldıktan sonra gelirse kafayı yerim.
    ben bayiye gidip almadan önce geliyorsa gelsin sonra gelmesin abi :D

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)