hayırlı uğurlu olsun...allah kaza bela vermesin...
hayırlı uğurlu olsun...allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin
Hayırlı uğurlu olsun , Bende Mersinde Yaşıyorum Motorum yok ama bir kahve içer sohbet ederiz, hem daha yakından görmüş oluruz 2 farklı motoru
Hayırlı Olsun Kazasız Belasız İnşallah...
Hayirli olsun kardesim sende benim gibi bodoslama dalanlardansin ) Bnde senin gibi ya simdi ya hic diye almistim tek bir ekipman ve ehliyetim bile yoktu. Sonra yasadigim bir cok olaydan sonra (hirsizlik,kaza vs.) akillanip herseyi tamamladim !! Sakin gaza gelip gazlama ufak ufak hersey yoluna girer. Tekerin duz bassin
Bence cbr250 gayet güzel bir motor.R25 in daha ne olduğu belli değil alanlar aldı kullanıcı yorumları gelince anlarız ne mal olduğunu!250sl ye gelince kawanın yedek parça fiyatları malum!Cbr250 ise kendini kanıtlamış bir makina.ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullan!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Kardeşim hayırlı olsun... Temkin ve güvenliği sakın elden bırakma..
Unutma oyuncak değil o aldığın şey.
Tekerin düz bassın kardeşim
Hayırlı olsun.
Güzel seçim.
Hayırlı olsun, çok sevindim senin adına,
17 yaşında öyle güzel bir motora sahip olmak herkese nasip olmaz,
Kardeşim aslında fırsat önerin mantıklı ama zaten şu an gelen ilk parti r25'in tamamına yakını satılmış sanırım 2014 modeller 13.500 den tükenmiş yeni partide 2015 model 14500'den satılacak diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltin.Ben inazuma f'i merak ediyorum.Fuar biletimi aldım bekliyorum.Nasipse cuma fuardayım İNŞAALLAH!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)