Yok yok! hemen geçmiş olsun,birşey olmadı inşaallah! falan demeyin...
Ben düştüğümü 3 gün sonra anladım... Hem bir şeyim de yok zaten...
Bir aydır motora biniyorum... Yağmurda da, dün geceki karda da bindim...
Koca çapırımla (jin lun 150 bana göre kocaman) hiçbir yerde düşmedim ama pazar günü kursun motoru ile eğitim yaparken heryerde ön fren kullanan ben ;sen git,sahildeki ceplerden birinde eğitim yaparken ön tekeri suya sok...orada da ön fren yap... Sancak tarafa yatıverdi motor... Hiçbir yerime birşey olmadı ve bir anda ön tekerin yanında kullanılıp atılmış bir prezervatif gördüm....(Ulan cenabetlik bundan geldi galiba diye düşündüm)
Eğitim bitti... eve bastım gazı...Bizim çocukların paten kayarken kullandıkları kukalar aklıma geldi... Onları kullanarak sözüm ona sekiz çizme eğitimi yapacağım...Sokak zaten altı metre...dönerken bir an korkup çuvalladım...düşmeyeyim diye kolumu okulun duvarına yaslayıp sürttüm.... Kurtardım ama sonra koluma baktığımda montun parçalandığını gördüm... Aynı gün iki terane yani...Aradan üç gün geçti!!!
Şimdi düşününce hiç düşmediğimi düşünen ben, aslında iki (ya da birbuçuk ) kere düşmüş sayılıyorum...
Dün gece karda motor seyri yaparken ikinci vitesi sadece birkaç kere geçtim...Eve sağlimen geldim ama otopark içinde son sağ dönüşü yaparken kıç sola attı ama düşmedim neyseki...
Cumartesi günü direksiyon sınavım var... Ortalıkta motorla gezmemin sebebi biraz da bu yüzden...
Fakat önemli olan şey şu; ben halâ kendimi düşmemiş farzediyor iken düştüğümü üç gün sonra anlıyorum...
Bir akıl tutulmasımıdır bu? Yoksa canım yanmadığı için mi böyle hissediyorum acaba? Ne dersiniz?