Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk defa düştüm.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    jin lun 150 cbf150
    Yok yok! hemen geçmiş olsun,birşey olmadı inşaallah! falan demeyin...

Ben düştüğümü 3 gün sonra anladım... Hem bir şeyim de yok zaten...

Bir aydır motora biniyorum... Yağmurda da, dün geceki karda da bindim...

Koca çapırımla (jin lun 150 bana göre kocaman) hiçbir yerde düşmedim ama pazar günü kursun motoru ile eğitim yaparken heryerde ön fren kullanan ben ;sen git,sahildeki ceplerden birinde eğitim yaparken ön tekeri suya sok...orada da ön fren yap... Sancak tarafa yatıverdi motor... Hiçbir yerime birşey olmadı ve bir anda ön tekerin yanında kullanılıp atılmış bir prezervatif gördüm....(Ulan cenabetlik bundan geldi galiba diye düşündüm)

Eğitim bitti... eve bastım gazı...Bizim çocukların paten kayarken kullandıkları kukalar aklıma geldi... Onları kullanarak sözüm ona sekiz çizme eğitimi yapacağım...Sokak zaten altı metre...dönerken bir an korkup çuvalladım...düşmeyeyim diye kolumu okulun duvarına yaslayıp sürttüm.... Kurtardım ama sonra koluma baktığımda montun parçalandığını gördüm... Aynı gün iki terane yani...Aradan üç gün geçti!!!

Şimdi düşününce hiç düşmediğimi düşünen ben, aslında iki (ya da birbuçuk ) kere düşmüş sayılıyorum...

Dün gece karda motor seyri yaparken ikinci vitesi sadece birkaç kere geçtim...Eve sağlimen geldim ama otopark içinde son sağ dönüşü yaparken kıç sola attı ama düşmedim neyseki...

Cumartesi günü direksiyon sınavım var... Ortalıkta motorla gezmemin sebebi biraz da bu yüzden...

Fakat önemli olan şey şu; ben halâ kendimi düşmemiş farzediyor iken düştüğümü üç gün sonra anlıyorum...

Bir akıl tutulmasımıdır bu? Yoksa canım yanmadığı için mi böyle hissediyorum acaba? Ne dersiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beyefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125e
    Abi iç sesine yav he he de geç Allah bütün kazalarını böyle hafif atlatmayı nasip etsin :D
    capoverde bunu beğendi.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Bu ilk değil sonda olmayacak, yeter ki sana ve motoruna bir şey olmasın
    capoverde bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    geçmiş olsun,birşey olmadı inşaallah
    mitili ve halilom bunu beğendiler.

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Valla ben ilk düştüğümde arabaya kafa attığım halde sevinmiştim, çünkü düşmeyen motorcu yoktur lafına çok inanıp düşmeyi bekliyordum.
    Bari bir şey olmasa dediydim.
    Geçmiş olsun da bir şey anlamadım, prezervatif yüzünden mi düştünüz su yüzünden mi? Eğer ilkiyse bir hamam sizi kendinize getirip üzerinizden gerginliği atacaktır.
    efendy06 bunu beğendi.

Geçmiş olsun, her şeyden ders çıkarmak iyi bir şey.
    capoverde bunu beğendi.

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Geçmis oldu diyecem sonrada 3 kere agza 4 kere burna hocam
    atreyu ve capoverde bunu beğendiler.

40yapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Gecmis olsun! En buyuk kazan bu olsun! O degil de ön tekere yabışan prezartifi dusundum de, pek tekin bi yer gibi gelmedi bana oralar. Aman diyeyim, ayik ol
    capoverde bunu beğendi.

ALYEDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok
    geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım. Ne yalan söyliyim bende 400 km lik tecrübeyle korkuyorum. Motor yatıyo şu an. Geçenlerde hava ısınır gibi oldu ilk şehiriçi tecrübemi yaptım ilk gün ilk bakımına soktum ikinci gün ekipmanlarımı hallettim eve geldim o gün bugündür motor yatışa devam. Allah (c.c.) kaza bela vermesin.
    capoverde bunu beğendi.

atreyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 Ktm EXC 250
    Öncelikle bi zarar görmemiş olmanıza sevindiğimi belirtmek isterim. Şahsen bende geçmişimde bu tarz şeyler yaşadım ve bu tarz yaşanmışlıkları çok seviyorum. Çünkü insan bir konu üzerinde hata yapana kadar hatanın nelere mal olacağını tam anlamıyla kestiremiyor. Hafif şekilde atlatmış olduğunuz bu olayların, üzerine düşünüldüğü takdirde çok sert bir düşüş yaşamakla aynı oranda tecrübe ve deneyim kattığına inanıyorum. Bu tarz ucuz atlatılmış olarak adlandırdığımız olayları bir nevi kolay yolla kazanılmış zor deneyimler olarak görüyorum ben. Size de birşeyler kattığına eminim. En azından bir dahaki sefere daha dikkatli olacaksınızdır.
    capoverde bunu beğendi.

infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys
    prezervatif herşeyi açıklıyor.
    capoverde bunu beğendi.

Motosikleti
    jin lun 150 cbf150
    Hepinize ve iyi dileklerinize teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)