sabah baktım bayağı kar yağmış ama arabaların tekerlek izlerinin olduğu yerlerde kar az. dedim işe motorla gideyim. atladım benim asya scooter'a çıktım yola. kafamda ana arterlerden gitmek var, oralarda trafik yoğun olduğu için nispeten yollar daha güzel. neyse giderken nedense artık kestirmeden saptım. o yol daha karlı olduğu için bir güzel kıç üstü düştüm :D temkinli gittiğim ve düşmeye hazır olduğum için bişey olmadı tabi. kaldırdım motoru bastım marşa devam ettim. bir daha düşmeden ofisin önüne geldim.
esas film akşam eve dönerken patladı. arabaların tekerlek izleri bildiğin buz tutmuş. hasanpaşa'dan acıbadem yokuşunu çıkarken kaza vardı. millet ona bakmak için durmuş salaklar yokuşta, tabi karlı buzlu yolda yokuşta durursan bie daha çıkamazsın. böyle salak insanlar var trafikte. tabi bende durmak zorunda kaldım yokuşta. zar zor ışıklara kadar çıktım. kenardaki kar birikintileri içinden gidince lastik tuttu biraz yolu, bu sayede ışıklara kadar geldim. oh bee kurtardım derken o kavşak nasıl buzlandıysa artık durdu motor gitmiyor. ulan yokuşu çıktım, kavşakta kaldım anasını satayım. ön tekeri sağa sola çevire çevire, motorun üzerinde zıplaya zıplaya bir şekil kurtuldum ordan ama epey uğraştım. eve kadar sorunsuz ve düşmeden gelebildim.
aklı olan çıkmasın motorla, sağlam buz var yollarda. bende akıl yok, siz bana bakmayın. yarın yürürüm işe, motor falan yalan olur.