Geçmiş olsun tekrardan ama iyiki motordan kendini attı
Geçmiş olsun tekrardan ama iyiki motordan kendini attı
Debriyajı çekip arka frene basıyor, arka kitleniyor ve kontrol kayboluyor.( Karda hız bu kadar düşükken ayakları iki yana koyup destek alınmalı veya en azından ben bu şekilde yapıyorum kendim iri bir adam olduğum için motorumu tarta biliyorum,başkasında nolur bilmiyorum )
Karda motor kullanmak keyifli düşük hızda düşmekte sıkıntı yaratmıyor, sonuç olarak ciddi bir durum olmadığı sürece motor kullanmak karda da keyifli :D
Dıral dedeye geçmiş olsun , tekeri düzbassın.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Dedeee, kıracan kalçayı sonra hastane hastane gezdirecen bizi.. otursana evinde, yeşil çayını iç, gelinin yaptığı tereyağlı poğaçayı ye, torunların sakalınla oynasın.
neyse geçmiş olsun.
dün gece başka bir video da izlerken altındaki MT-03 arkadaşından ödünç aldığını söylüyordu
geçmiş olsun.
Allah bu havalarda motokuryelerin yardımcısı olsun.
dede
sen bence karda yagmurda motor kullanma
yolda buz veya kar olduğundan değil, o beyaz şeritler yüzünden kayıp düştü. yağmurda veya yolu ıslattıklarında bile o çizgiler kayıyor dikkat etmek lazım. geçmiş olsun
DEDEYE SAHİP ÇIKALIM!!
dün ben de benzer şekilde 5 cm kalınlığında buzda yokuş aşağı 10km hızla hafifçe düştüm sonra yerde kendime gülerken dedim ki keşke kamera kayıtta olsaydı iyi malzeme olurdu...
ahah :D bende düştüm ama ben direk yere indim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)