Bugün Motorumu İlk Bakıma Götüreceğim Tecrübelerini Aktaracak Var mı?
Reklamlar
-
Merhabalar.
Bugün saat 15.00 e randevu aldım. Motorum PCX, alalı tam 2 ay oldu.
İlk defa motorumu bakıma götüreceğim ve ilk motorum. Kafamda bazı soru işaretleri var.
3 problemim var motorla ilgili. Telefonda aktardım, getirdiğinizde detaylıca inceleriz dediler.
1-) 30-40 km hızla giderken gazı kestiğimde gırçlama sesi geliyor ama çok hafif. Yani motor kullanmayan insan anlamaz, rahatsız edici değil pek. Ama yinede beni rahatsız etti.
2-) Anahtar yuvasının içinde ki metallerden bir tanesi düşmüş. Garantiden değişir mi dedim geldiğinizde sorarız garantiye bakan arkadaşa dediler.
3-) Geçen gün motoru çalıştırdığımda önden bir zarıltı gelmeye başladı. Ama şöyle ki giderken değilde, gazdan elimi çekip boşta gidermiş gibi yaptığımda sanki bu zarıltı geliyor. Onuda sordum içini açıp sıkıştırma yapacağız dediler.
Sizce sorunlarımı orada nasıl aktarmalıyım, garantiden yapmazlarsa ne demeliyim? Daha önce arabamı 3 kere servise götürdüm ama anahtarı verdim lobide oturup bekledim. Onlar tamamdır deyip teslim ettiler. Açıkçası bunda pek böyle olmak istemiyorum. Motor bakımdayken nedir, ne değildir çözmek istiyorum.
Ayrıca en önemli konu olarak, servisi aradığımda Honda PCX için özel yağ ürettirdi onu kullanıyoruz dediler. Sizce güveneyim mi? Yoksa başka yağ alıp mı gideyim?
Biraz uzun oldu farkındayım ama "ilk" işte bilirsiniz
Reklamlar
-
Ortalık kar kış kıyamet noluyo nere gidiyorsun derkene anladım ki Antalya bambaşka
-
ilkadam adlı üyeden alıntı
Ortalık kar kış kıyamet noluyo nere gidiyorsun derkene anladım ki Antalya bambaşka
hocam antalya bambaşkada bugün hava hiç motora binmeye uygun değil.Hem aşırı rüzgar hemde acayip soğuk
-
Evet sabah işe gelirken bayağı bir savruldu motor ama ekipmanım sağlam sayılır
Aşırı yağmur yağmadığı sürece sürerim. Kendimi iyi hissettiriyor bana.
-
genede dikkat kuyruktan yenen rüzgar motoru çeşitli yerlere yönlendirebilir
-
arkadas antalya gibisi varmi ya. soğuk dedigin sey buysa. diger yerler sibirya demekki. hakan m.ali beye selam soyle ataberkte. burak bu aksam cikiyomusun bi yerlere
-
emc2 adlı üyeden alıntı
arkadas antalya gibisi varmi ya. soğuk dedigin sey buysa. diger yerler sibirya demekki. hakan m.ali beye selam soyle ataberkte. burak bu aksam cikiyomusun bi yerlere
Tamam abi iletirim.
İstanbul'dan gelen birisi için hava bahar bile sayılabilir,o yüzden sürerim diyorum
-
düşünmüyorum cem bey rüzgarda keyif alamıyorum
-
bende diceltiö 20 25 cm kar var :D ben motorun benzınını bosaltıcaktım guya :D kaldı o iş sonra dun arabayı yokusta bıraktım kar yuzunden bugunde dukkana goturup calısıcaktık yıne araba kaldı orda :D :'(
-
Yahu ne sordum konu nereye gitti
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)