Apache'li Apaçi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
Oda birşeymi ben Pulsarı vitrinde görmeye gittim, dükkana gierken kapıyı biraz fazla hızlı açmışım, oluşan hava akımından aynası düştü, neyse motoru inceliyorum sağına soluna bakıyorum, şöyle bir oturayım üstüne dedim, tam otururken oradan dükkan sahibinin Hayıııırrrr diye bağırmasını ve bana doğru koşmasını gördüm, zaman okadar yavaş akıyordu ki sanki bir film şeridi gibi sahne geçiyordu gözümün önünden, benim totomla pulsarın selesinin arası sadecce 1 cm mesafedeydi, artık ozamandan sonra totomu durdurmam imkansızdı, yerçekiminin etkisi ile seleye doğru giderek yakaşırken dükkan sahibinin canla başla koştuğunu görüyordum, son bir çığlık, son bir adım, bir haykırış bana doğru bkatı, ancak iş işten geçmişti bir anda totomda o selenin soğuklugunu hissettim, dükkan sahibi ile göz göze geldik, adamın dünyası resmen yıkılmış gözlerindeki korku ve endişeyi görebiliyordunuz, ne yaptın der gibisinden baktı gözleri ve kafasını çevirdi, işte bu birkaç saniyelik olay bana sanki bir yavaş çekim film şeridi gibi çok uzun ve manalı gelmişti.
Totomun seleyle temasından sonra birden bir boşluk hissiyatı geldi, oda ne bir çatırtı bir gürültü, sanarsınız deprem oluyor. bir anda kendimi yerde buldum, gözlerim kapanmıştı, kendime geldiğimde başımda 2 kişi birisi dükkan sahibi olmak üzere beni güvenli biryere yatırmışlar telkin etmeye çalışıyorlardı, ne yaptın kendini yaralayabilir yada öldürebilirdin! dediler. işte O zaman anladım pulsarın ne kadar adi bir motosiklet olduğunu, kafamı çevirip baktığımda zandığım koltuğun yanından duran şasesi kırık pulsarı gördüm, o korku ve üzüntü sanki motosikletin gözlerine yansımıştı, yeter artık trafiğe çıkmadan beni emekli edin diye bakıyordu.
kısadan hisse pulsar okadar adi bir motosiklet ki, değil üstüne oturmak kem gözlerle bile baksanız kırılacak bir motosiklet.
siz en iyisi Apache alın kafanız rahat olsun.
saygılar.