Kısacası adamlar resmen açık açık biz koyduk sende YERSEN. Zevkine düşkün adam her türlü alıyor zaten arkadaş biz burda anca çenemizi yorarız, belki bir kaç kişi kalp kırar. Türler farklı bana görede GOLDWİNG e o kadar para verilmez ama adam veriyor işte. R1 66 milyar sence çokmu normal hayır :D Şöyle bir durumda var durumu olmayan insan için R1 yada ne bilim GOLDWİNG olsun 10 binlaraya versinler alamıyacak adam yine alamaz kardeşim
Haklısınız adamlar resmen artık piyasanın içinden geçtiler, bana görede resmen yaptıkları TOK SATICILIK başka birşey değil. Şimdi biri atlar dolar falan filan diye. Dolar düşünce bu motorların fiyatları hala aynı kalıyor onuda hesaba katmıyor küçük enişte. Büyüklerimizin de dediği gibi zenginin malı zühürtün çenesini yorarmış. Adamlar satıyorlar elbet alıcıda bulucaklardır yapıcak bişey yok bizde kendi kendimize burda ya öyle değil böyle diyip geçinelim
Benimde anlamadım bu işte olayın mantığını kavramışız ama hala iç savaş yaşıyoruz aramızda komik yani diycek pek bişey yok