Sons of Anarchy, Simdi bir yerden bulup baslamak kaldi...
soundtrack
Sons of Anarchy, Simdi bir yerden bulup baslamak kaldi...
soundtrack
Kral Dizidir.Tüm Sezonu Buradan Hd Kalite İzleyebilirsin.Siteyle Bağlantım Yoktur.
çok süper dizi, satıp chopper alasım geliyor.
takım çantasına sakladığım çakıyı bazen üzerime alıyorum kendimi fena hissediyorum
dizinin konusu güzeldir ,motorların haricinde havasıda var.
7 sezon başdan sonra nefes kesiyor ve muhteşem bir finalle bitiyor.
Bir insan nasıl değişiyor,olmaz denilen şeyler nasıl oluyor onu anlatan bir seri.
bende tavsiye ediyorum herkeze.
2008 de FX de oynamış. Final sahnesi etkileyici...
2008de seri başladı ama geçen aralık ayında bitti..
Mini seri olarak adlandırabiliriz,her sezon 13-14 bölümden oluşuyor,toplamdada 7 sezon zaten.
Efsanedir, 7 yıldır müptelasıydık,bitmeyeydi iyiydi,önce garipseyebilirsiniz sonra yavaş yavaş sizi içine çeker,aileden biri gibi benimsersiniz karakterleri,özellikle dizinin senaristi Kurt ruh hastası bir adam akabinde de dizideki gelişmeler kısa süreli bünyede şok etkisi yaratabilir,her yönüyle ikon diyebiliris SOA için.
varsa şekliniz
New Jersey e bekleriz
....
Muhteşem dizi evet, ama parça parça vakitsizlikten 1 bölümü 2 günde izlemek gibi şeyler yapıyorsunuz 5. sezonda benım gıbı bırakabılıyorsunuz
Hocam izliycen niye fazla kurcaladın neyse emin ol dizinin tümü ve yaşananlar final sahnesinden çok daha etkileyici zaten bu dizi kişiyi kendi içine çeken ve hiç aklına gelmeyen şeyleri yaşatan bir dizi kurt sagolsun manyak adam bu sebeple dizinin bütünü anlam ifade ediyor zaten finali tahmin etmek çok da zor değil.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
bu dizi gerçekten çok güzeldir, motosiklet temalı olsada çok fazla motosiklet görmeyeceksiniz. hells angels mc nin iç işleyişini anlatır, dizide hells angels kurucusu oynuyor. dizideki her insan kötü kalplidir saf kötülük nasıl olur onu izleyeceksiniz
soundtrackları meşhur zaten, süpr müziklere sahip. tadını çıkarın...
mayansların motorları daha şekil beee
5 .sezondayım . Güzel , uçuk bir dizi
spoiler vermeyin arkadaşlar
Passionately in love with Motorcycle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)