yamaha r25 mi kawasaki 250sl mi? r25 i kullanmaya baslayan
Reklamlar
-
Yamaha r25 dusunuyordum ama fiyat konusundaki cok fazla oyle olur boyle olur yamaha bizi salak yerine koyuyor tarzi yorumlardan biraz etkilendim olacak ki tamda barkin abinin 250sl yi tanitmasina denk geldim biraz celindim sadece 2 rengimi var bide r25 e kavusanlar az bilgilendirse bizi
Reklamlar
-
İlk partide siyahı yok, mavisi ise çok az gelmiş bayi başına ancak 1 tane falan düşüyormuş onlarda çoktan satılmış, Fiyat uygun geldi artmaz ise siyah olan modelini almak isterim.
-
aynı soruları kendıme sorsam yamaha derim.
Çünkü şekil beygir hızlanma ve teknoloji açısından her zaman yamaha. ama fiyatı 14.5 biraz düşündürücü. ama param olsa kesinlikle r25 !
-
250 SL tek silindir, Kawasaki sadece biz ve Malezya'dakilerin agzina vergiden oturu bir parmak bal calmak icin uretti SLi. Yoksa Kawasaki'nin baslangic motoru Ninja300dur, R25le kiyaslanacaksa o kiyaslanmali.
R25 ise cift silindir ve 12 bin devir ceviriyor. Tamamen supersport ruhuna sahip. Bu acidan 250 SL ile kiyaslanmasini cok dogru bulmuyorum. Her halukarda R25 daha performansli, (bence) daha yakisikli ve fiyat/performans orani 250SLe gore daha iyi.
-
Fiyatı şuan 13500 lira, ama mal ortada yok, 2. partinin fiyatı ise belli değil, konuştuğum bayii 2. partinin (mart ayı için) 14000 lira civarı olmasını beklediğini söyledi.
-
Biri tek silindir biri çift silindir,
Biri kedi diğeri aslan.
Karar basit.
-
kawasaki bana ufak ama daha kaliteli ve daha tatlı geldi. videolardan tabi , yakından görmedim. belki spor tarz sevmediğim için bilemiyorum.
-
-
Yamaha R25 i bayilere göndermeye başladı
-
Bu ne yahu. herkez 250sl i küçümsemiş
Kardeş sen yorumlara bakma millet binmeden atıyor hemen ben absli serisiyle sözleşme yaptım bile gelecek inşallah. bir de başlangıç motoru olarak alacaksan Barkın abinin dediği gibi 'abi düşünsene ilk motorun kawasaki'
-
250SL az yakar, aralara daha rahat girersin, lastik değiştirme masrafın yok, üstelik 2000 TL daha ucuz. Bu artıları düşünmezsen R25.
-
Cok tesekkur ederim iki motorda alinmaya deger motorlar benim icin arastirmalarima göre bu karar en son butceye kalicak param yeterse r25 taraftariyim ama kawasakide alirsam cok aklimin kkalicagini sanmiyorum buarada bu basligi formda yeni oldugum icin ikiyere actim artik kusuruma bakmasin forum halki acemilik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler