Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sonunda Karar Verdik

REKLAM ALANI
    bekotr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 150, Snappy 100
    Hocam önccelikle hepinize iyi akşamlar babamla scooter istiyordu ben cbr 125 ortak bir nokta olarak enduro cross tarzını seçtik bu sefer kesin son karar :D 2 seçenek var ktm yada yamaha şu 2 resim fakat ben yamahayı bulamadım teknik özellikler model konusunda nasıl acaba şurda ikisininde resmi var tavsiyelerini bekliyorum.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Artes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti
    xmax250
    ne için kullanacaksınız nerede kullanacaksınız ilk soru... eger supermoto ya cevirirseniz sehir icinde rahat kullanımı olabilir ama dişli arazi lastiklerinle asfaltta kullanırsanız en işlevsiz motorlara bakıyor olursunuz..

onun dısında rahatlık sizin icin ne kdr önemli? uzun yol yapacak mısınız? gibi bir ton soru pesinden sorulabilir...

insallah istediginiz motosiklete en kısa sürede kavusursunuz...

KTM'nin Crossları Daha İyi Diye Düşünüyorum

Motosikleti
    Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne için kullanacaksınız nerede kullanacaksınız ilk soru... eger supermoto ya cevirirseniz sehir icinde rahat kullanımı olabilir ama dişli arazi lastiklerinle asfaltta kullanırsanız en işlevsiz motorlara bakıyor olursunuz..

onun dısında rahatlık sizin icin ne kdr önemli? uzun yol yapacak mısınız? gibi bir ton soru pesinden sorulabilir...

insallah istediginiz motosiklete en kısa sürede kavusursunuz...

Motoru günlük olarak kullanmayı düşünüyorum uzun yol en fazla 2 saatlik olur uzun yol düşüncem yok rahatlık konusunda her türlü alıştığım motorda rahat ederim diye düşünüyorum.

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    selamlar, koyduğunuz fotoğraftaki Yamaha WR 250 R değil, muhtemelen YZ 250 veya YZ 250 F.

WR 250 R, KTM'nin aksine safkan enduro (veya yarış endurosu diyelim) bir motosiklet değil, zaten istedikleri paradan da anlayabilirsiniz. Yamaha'nın enduroları bizim buralarda satılmıyor.

KTM'ye alternatif, Husqvarna, Husaberg gibi markaların 250'likleri olabilir. Ancak siz böyle safkan enduro istediğinize emin misiniz? Kullanım amacınız tam olarak ne olacak acaba, ona göre belki hangi modelin daha iyi olacağı hakkında akıl yürütmeye yardımcı olabiliriz.

Motosikleti
    Ktmnin fiyatlarını görünce kararım bir anda değişiverdi :D o paraya çok rahat 600 cc cbr alırım bu yüzden yamaha artık :D yamahanın özellikleri artı eksi yönleri nelerdir onları söylerseniz çok yararı olur.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    yanlışım varsa biri duzeltsin memnun olurum ancak bu motorlar günlük kullanıma uygun değil. Illaki alacağım derseniz ekipmanlarınıza sırtlıkta ekleyin.

Motosikleti
    Ekipmanlarım hazır tavsiyelere açığım sorun değil ama ekipmanlarımı cbr 125 e göre hazırlamıştım 2 adet ls2 twin head kask var eldiven probiker red ceket var ama bilindik bir marka değil full koruma zamanında indirimde 480tlye almıştım sanırsam tek kart farklılık göstericektir şeklinden dolayı

santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Uzun sureli kullanimlarda toton agriyabilir.

Motosikleti
    Alıntı bekotr2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipmanlarım hazır tavsiyelere açığım sorun değil ama ekipmanlarımı cbr 125 e göre hazırlamıştım 2 adet ls2 twin head kask var eldiven probiker red ceket var ama bilindik bir marka değil full koruma zamanında indirimde 480tlye almıştım sanırsam tek kart farklılık göstericektir şeklinden dolayı
    Kart değil kask olucaktı o... Kaskta evil twin.

Fatiiiik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Rx3i Evo 2016
    şahsi fikrimi söyliyim ikisi arasında kalsaydım ktm seçerdim, saat gibi işliyor makine bide adı var namı var kalitesi var ktm sonucta ama yinede nerde nasıl ne amacla kullanacagınızı göz önünde olarak konforu yakıtı vs. gibi etkenleride düşünmenizde büyük yarar olacaktır.

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu motorla sehir ici iki kisi pek rahat etmezsin uzun sure kullanimda seleleride pek rahat deildir benim arkadasimda crf 250 L var lastikleri deistirdi ve sehir ici kullaniyo gayette memnun ama is uzun yola geldiginde ortalarda yok pek cunku surekli ruzgar yiyosun ve 110 dan sonra motor yolda gezinmelere basliyo yani haci daha basma dio ama trafikte cok eglenceli aralardan kolaylikla gecio fln yani bisiklet gibi kullaniyo

Motosikleti
    XTreme-MAX
    Kusura bakmazsanız görüşümü belirtmek isterim.
    Süper Sport'la Scooter arasında kalıp. Enduro/Cross hemde ciddi manada güçlü makinalardan yana karar kılmanız çok garip geldi
    Ki fotoğraflardaki motorlar dikkat ettiyseniz Off-road model yani far sinyal stop lambası yok. Haliyle plaka çıkartılamaz ve trafiğe giremez.
    Babanızın ve sizin tecrübeniz nedir bilmiyorum ama. Şehir içi git gele kullanılabilecek motorlar değiller.

Motosikleti
    Alıntı Parliament adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmazsanız görüşümü belirtmek isterim.
    Süper Sport'la Scooter arasında kalıp. Enduro/Cross hemde ciddi manada güçlü makinalardan yana karar kılmanız çok garip geldi
    Ki fotoğraflardaki motorlar dikkat ettiyseniz Off-road model yani far sinyal stop lambası yok. Haliyle plaka çıkartılamaz ve trafiğe giremez.
    Babanızın ve sizin tecrübeniz nedir bilmiyorum ama. Şehir içi git gele kullanılabilecek motorlar değiller.

Hocam önceliklearasında kalmadık babam scooter istiyordu ben cbr anlaşamadık güvensizlik vardı yayla var bizim genelde orada kalacağı için istedim oda kabul etti ortak karar olarak bunu aldık motorlara gelince bu iki motorun aynısı arkadaşlarımda var yz 98modelolarak vardı ktm yi ise 2008 Aldı beraber gezdiğim arkadaşlar kapının önünde iken görüp bu kararıalmıştık çoğu gerekli şeyi yazmamışım baştan savma olmuş biraz açtığım konu

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Bence yanlış seçim, yeni başlayana uygun değil, ha olurmu olur ama birçok seçenek varken rahatsız bir motor yüksek amortisor öğrenene kadar ön freni sıktıkça amortisör dalacak kapaklanma riski.. vs .. birde 250 tavsiye edenler var, bu makineler yüksek torkludur direk teker yapar ne olduğunu anlamazsın ...

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Son mesajdaki kullanim tercihinize gore; 2 adet bajaj boxer alin rahat edin
    Parliament bunu beğendi.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    veya Mondial RX3i Evo'nun gelişine günler kala biraz sabredin...
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    cross da karar verdıysen ktm derim her türlü.

noqturno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660za Tenere
    Cross seçmişsin ama yanlış cross seçmişsin. Bunlar günlük kullanılacak motor değil, bunlar sporcular için.
    Üstte bir arkadaşın da dediği gibi far yok, ayna yok, plaka olmaz. Günlük kullanacağım, yayla yollarında da gitsin diyorsan: ucuzdan pahalıya ve zayıftan güçlüye sayıyorum Honda Crf250L, Kawasaki Klx250, Yamaha Wr250r olabilir
    Hatta muhtemelen acemi olduğuna göre Kawasaki klx150 ya da Yamaha Wr125r de alabilirsin.
    Bu arada baktığın motorların bütçelerine göre ekipmanların zayıf kalmış.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)