En Az Yakan Motosiklet Cupmu
Reklamlar
-
S.a arkadaşlar bizim köyün yolları hep rampa bana en uygun az yakan motosiklet hangisidir cupmudur?
Reklamlar
-
-
Hayır hayır hayır CBR 250 normal kullanımda benim eski cup'la aynı yakıyordu eski cup'um tam bakımlı bir motor idi şehir içi 3.5 litre yakıyordu.
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Hayır hayır hayır CBR 250 normal kullanımda benim eski cup'la aynı yakıyordu eski cup'um tam bakımlı bir motor idi şehir içi 3.5 litre yakıyordu.
Köyde 8 Liralik Cbr a binsin arkadas Ona bakılırsa bmw 5.20 De uzun yolda 6 litre yakıyor clio 1.5 dizelde :D Napalım bmw mi alalım ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Köyde 8 Liralik Cbr a binsin arkadas
Ona bakılırsa bmw 5.20 De uzun yolda 6 litre yakıyor clio 1.5 dizelde :D Napalım bmw mi alalım ?
1-) Köyde yaşadığını nerden biliyorsun ?
2-) 8 liraya üzerinden ölü çıkmış şasi değişmiş CBR 250 anca veriyorlar.
-
"S.a arkadaşlar bizim köyün yolları hep rampa bana en uygun az yakan motosiklet hangisidir cupmudur?"
Arkadaş buradan biliyor olmasın? Cup mı alayım moped vs. mi (az yakan bir şey) diye soran bir adam sence racing mi alır?
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
bajaj boxer az yakıyor, köy için uygun.
-
8 yazmısım :D Ölüsünü yazdım işte dirisi nedir :D 10 Liraya köy için 131 alınır bebek gibi binilir :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
650cc tek piston ayi gibi oglan fabrika verisi 3.1 gercek hayat 3.5 litre cbr dan az yakiyor
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
-
100km/10tl dostum hayli hayli işini görür.
-
Bajaj discover 125 St seni paklar hocam fiyat uygun 70 kilometrede 1 litre yakıyor yanlış hatırlamıyorsam köy yolunda dağılmaz çok güzel idare eder seni
-
solmyr adlı üyeden alıntı
bajaj boxer az yakıyor, köy için uygun.
ben ucuz birşey arıyorum bunun 2.ci eli 2100 tlden başlıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
bekotr2 adlı üyeden alıntı
Bajaj discover 125 St seni paklar hocam fiyat uygun 70 kilometrede 1 litre yakıyor yanlış hatırlamıyorsam köy yolunda dağılmaz çok güzel idare eder seni
ben ucuz birşey arıyorum bunun 2.ci eli 3000 tlden başlıyor
-
cup al o zaman 2. el 500-700 e
yapacak bişey yok
hayırlı olsun.
-
Güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:22 ----------
Güncel....
-
cg100 de az yakar, ama pek kıpraşımlıdır
Mondial Superboy 100 vb de olabilir.
-
arda4 adlı üyeden alıntı
cg100 de az yakar, ama pek kıpraşımlıdır
Mondial Superboy 100 vb de olabilir.
sen dhdeki eleman mısın
-
2. el bir cub bul al bence hem rampada bayılmaz çokta yakmaz.Ama gidip böyle birşey alıp arkamızdan kulağımızı çınlatma sonra
-
Arkadaşım cup alırsan köy yollarında bütün plastik aksam dağılır. CG tarzı 100 cc bi motosiklet al kırılacak tarafı yok hem vergide vermezsin ve az yakar.
-
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
metin_0067 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım cup alırsan köy yollarında bütün plastik aksam dağılır. CG tarzı 100 cc bi motosiklet al kırılacak tarafı yok hem vergide vermezsin ve az yakar.
bende kanuni breton 125 var 2.el aldım çok yakıyor debriyaj balatası bitik egsoz zırıltı yapıyor bu sebeplerdenmi çok yakıyor yoksa motorun yakıtımı böyle
-
farfur adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
bende kanuni breton 125 var 2.el aldım çok yakıyor debriyaj balatası bitik egsoz zırıltı yapıyor bu sebeplerdenmi çok yakıyor yoksa motorun yakıtımı böyle
balatası bitik ve egzozdan zırıltı yapıyorsa tabii ki çok yakar. bakımlı bir 125lik işini görmeli diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)