iyi akşamalar herkese. Bugün başlangıç adına mondial mh 125 aldım. Fakat evrakalarını akşam alacağım. Sorum şu ki sonraki adımların ne olucak. Ruhsat plaka vs. ve ortalama güncel fiyat tutarı kaç olur. Teşekkürler şimdiden. İyi forumlar
iyi akşamalar herkese. Bugün başlangıç adına mondial mh 125 aldım. Fakat evrakalarını akşam alacağım. Sorum şu ki sonraki adımların ne olucak. Ruhsat plaka vs. ve ortalama güncel fiyat tutarı kaç olur. Teşekkürler şimdiden. İyi forumlar
500 Gider gibime geliyor. Sigorta motor ve yas genc cıkar baya.
3 hafta önce plaka + ruhsat + sigorta 400 gitmişti, sigorta fiyatları çok değişken.
Mondial 125 MH Drift konusuna beklerim
Bugün ilk adımı attık bakalım. 260 tl sigortaya verdim. Yarın da sıra emniyette. Sorum ş ki emniyete gitmeden yapmam gereken bişey varmı hangi yolları izlemeliyim
üstad daha bugün plakamı çıkarttım. hemen söyleyim;
- Sigorta ve diğer bütün evrakları alıp şoförler odasına gidiyorsun. burada dosya açtırman gerekiyor. 31,5 tl para alıyorlar; trafik tescil dosyası, plaka ve basım, ek-1 belgesi. EK-1 belgesinide orada acenteye doldurttum. hemen yan binadaki trafik şubeye gidiyorsun sıra numarası alıyorsun. elindeki evrakların hepsini görevli alıyor. sana fatura ve sigortanın orjinalini geri veriyor. plaka seçiyorsun ve basımı oluyor, daha sonra ruhsatı alıyorsun. onada 178,5 tl alıyorlar.
Sigortayı iyi yaptırmışsın. Ben 360 tl ye yaptırdım. İlk motorum ve 1990 doğumluyum sanırım ondan. Allah kaza bela vermesin.
mondial 150 mr vulture / 2014
ruhsat ve plaka işlemi bittikten sonra, trafikten aldığın evraklarla birlikte motorlu taşıtlar vergi dairesine gideceksiniz. burada vergi dairesine de kayıt yaptıracaksınız. 5 dakikada bitiyor.
trafik sigortasını iyi araştırın; fiyatlar arasında çok büyük farklar çıkabiliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)