Rs 125 En Geç Sali Ankara Da
Reklamlar
-
Arkadaşlar aprilla rs 125 en geç salı günü Ankara daymış.Fiyatıda 10 milyar.Sizce bu kadar eder mi?bi 125 lik için.BİDE aprillayı hangi ülke üretiyor.SİZ bir seçim yapsaydınız hangisini seçerdiniz ve nedeni:
aprilla rs125,derbi gpr125,hyosung gt250R,honda cbr125
Reklamlar
-
tabiki hyosung gt250r....
-
Arkadaşım aradığının ne olduğu öenmli vaktin zamanın paran çok sa derdin hız yapmaksa rs gene paran çok hayatın laylay işin deney yapmaksa derbi ama paran değerli zamanın kıymetli derdin belli sınırlarda kaliteli bi ss se tabiki gt250 bu benim kendi kişisel görüşürmdür ayrıca rs italyandır efsanedir güzel makinadır ama türkiye için değil saygılar
-
peki nedeni.ben gt250r yakından inceledim.çok güzel duruyo ama performansı nasıl veya senin tavsiye edebileceğin bir motorsiklet var mi?Tabiki racing olacak ve en fazla 350cc civarında olucak.
-
dostum şimdi rs 2 zamanlı muhabbetine düşmeyeceğim ama sınırlı sayıda gelecek ve satılacak bir motordon bahsediyoruz ikinci eli düşünülürken 1000 kere alsammı almasammı denen bir makina performans gerçekten süper hızlı ve gösterişli bir motor zevk ve para meselesi italyada olsam sorgusuz sualsiz alacağım bi makina olurdu ama yedek parça ve çıktığından beri türkiyeye gelme zamanı bile düşünüldüğünde korkutuyor derbi ye gelince onunla ilgili bir başlık var oku istersen forumda aratırsan bulabilirsin gt250 ye gelince çok sattı satacakta piysada oldukça var yedek parçada sorun çok yaşanmıyor bunu biliyorum ayrıca günden güne oturan ve büyüyen bir marka japonlardan sonra adı ilk geçen marka aynı zamanda kalitesi konusunda yeterince örnek sunuldu zaten bu cc hacimlerinde çok alternatifin yok var ama türkiyede yok o yüzden gt250 dedim ama tabiki herkesin sevdiği en güzeldir gönlün neyi sever neyi isterse onu al kaskını tak rüzgarı hisset
-
Dostum çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldun kendine iyi bak ALLAH KAZA BELA VERMESİN
-
rs125'in fiyatı dediğin gibi 10YTL olursa fiyasko olur, 2 aydır ne gün gelecek fiyatı kaç olacak diye motomax bayilerini aşındırdım Ankara'da 10YTL fiyat tahmininde bulunan olmadı. 10YTL denirse başlangıç cc'si muhabbetini geçerim, hayatıma kast eder alırım 500-600cc bi makina Vallaha bu fiyata canım sıkıldı çok, Ufuk sende boyna felaket tellalığı yapıyorsun yahu, bi yazın ortasında gelicek dedin rs'e yok öyle değil dedik şimdide 10ytl diosun etme eyleme gözünü seviyim....
-
honda nerede??
herkes bir fikir verdi fakat kimse cbr 125 den bahsetmedi?
bence alacağın motosiklet senin için geçici ve daha sonra cc buyutmeyi duşunuosan ikinci el cbr 125 ebn mantıklısı, hem bir sezonda yeterince deneyim kazanırsın hemde satarken en fazla 200-300 ytl zarar edersin.
ama yok ben alınca 2-3 sezon bineccem diyorsan bencede hysong, hem cc si yuksek seni tatmi eder hemde fiyat ve servis olarak seni tatmin eder.
tabii ki bu zevk biraz da para ile kısıtlanmak zorunda kalıyor. yukarıda iki farklı görüş var; benim fikrim ikincisi, cc yükseltmek oyle kolay olamamalı trafikte deneyim kazanmak gerek, farklı iklimde kullanmak gerek, farklı yollarda kullanmak gerek, benim fikrim gt250 r, çünkü hem cc si seni heman sıkmayacak hemde başlangıç olarak uzun süre binebileceksin ki daha sonra 600 lük ile devam edebilirsin, şevkin kırılmadan. ama unutma mutlaka 2-3 sezondan sonra cc buyutmeyi dusun.
bu arada bu yazdıklarım sadece racing için geçerli,
-
Outcast, rs 125 başlığında da dediğim gibi, Kızıltoprak motomax'le konuştuğumda onlar bana "9.000 ytl civarı olacak, hatta geçebilir 9.500 ytl falan olabilir" demişlerdi.Yani 9000 ytl'den ucuz olmayacağı kesin, bence değmez.O fiyata çok temiz 2. el 600 alınabilir.
O yüzden ben CBR 125 diyorum !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Bu arada yazın ortasında gelicek davasınıda başka biri yazmış 10ytl şokuyla langır lungur yazmışım
-
bede fiyatın 5000 euro ya yakın olacağını duydum. döviz yükseldikçe rs hayal oluyor.
-
125cc için hızlı motor ama 10000 ytl için çok yavaş
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
abicim. tamam kalite, marka, gösterişi, hız,sürat. hepsine tamam. ama one yaa. 10,000ytl fiyat. bence bu motoru bu fiyata kesinlikle satamazlar. enayimi zannediyorlar bunlar milleti yaa. ayıp ayıp.
-
ya adamlar 10000ytl istiyorlarsa gerçekten çok fazla ama gelince bi görmrk lazım makinayı gerçi ben yeni aldım derbi 125i ama 8400dü fiyatı sonradan talep azalınca düşürdüler 6800 ytl belki oda düşer bide bu iki makinayı hoysungla kıyaslama yapmaya gerek yok bence 2 zamanlı olması yeter antalyada bu hoysung denilen makina hiç tutulmadı toplasan 3 tane anca vardır yorum yapamayacam valla
-
Arkadaşlar bende şimdi fiyatını öğrendim 10milyardan uçmuş gitmiş bizim aylardır beklediğimiz rs125, geçmişler olsun
Hyosunglara falan kaldık artık, yalan oldu italyan sevdamız, bende mi derbi alsam acaba, dumanlı dumanlı giderim artık sinek vızıltısıya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler