Biara Bende Motorun Arkasında Bu Sistemi Düşünmüştüm.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yanlız çok güzelmiş araba içinde mantıklı motor içinde ama bizim güzel akıllı türk polisimiz bunu görse çek sağa çek çek :D der .D
birde motora takılırsa akü problemi yapabilir diye düşünüyorum
-
10 dolara 2 güne bozulur o titreşimden
-
YENİ BİR ŞEY OLDUĞUNDAN ARKADAN GELENİN DİKKATİNİ DAĞITIR VE KAZAYA NEDEN OLABİLİR. MALUM İNSANIMIZIN ALGISI TRENE BAKANDAN HALLİCE..
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Yanlız çok güzelmiş
araba içinde mantıklı motor içinde ama bizim güzel akıllı türk polisimiz bunu görse çek sağa çek çek :D der .D
birde motora takılırsa akü problemi yapabilir diye düşünüyorum
Yok bunlar akü problemi yapmaz çünkü elektrik tüketimi çok düşüktür bi motor aküsüyle 2 hafta devamlı yansa anca biter
-
Şuayyip adlı üyeden alıntı
Yok bunlar akü problemi yapmaz çünkü elektrik tüketimi çok düşüktür bi motor aküsüyle 2 hafta devamlı yansa anca biter
Siz motor akülerini çok dayanıklı diye düşünüyorsunuz sanırım ? Bazı motorlarda 2-3 hafta çalıştırmayınca akü bitiyor...
-
12V 6ah lik bir aküyü ele alırsak. 12*6 = 72 Wh eder.
72/3=24 saat eder.
Yani:
İDEAL KOŞULLARDA akü tam dolu iken ve hiç şarj edilmeden (motor çalıştırılmadan) ışık sürekli açık bırakılırsa 24 saat sonra akünüz bitecektir.
-
oguzhanlal adlı üyeden alıntı
12V 6ah lik bir aküyü ele alırsak. 12*6 = 72 Wh eder.
72/3=24 saat eder.
Yani:
İDEAL KOŞULLARDA akü tam dolu iken ve hiç şarj edilmeden (motor çalıştırılmadan) ışık sürekli açık bırakılırsa 24 saat sonra akünüz bitecektir.
Mantıklı 24 saat de biter ama bu aküsü düzgün dolan motorlarda budur bazı motorlarda aküyü tam doldurmuyor bu durumlarda ise sizi aküsüz bırakaiblir yolda kalabilirsiniz dikkat edilmesi gereken bir şey .) akünün tam dolup dolmadıgı
-
Bu mu engelleyecek arkadan gelen arabanın dibimize girmesini, duvar örsen fayda etmez o bir yana. Bizimkiler meraktan iyice dibine girer bu ne diye.
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Bu mu engelleyecek arkadan gelen arabanın dibimize girmesini, duvar örsen fayda etmez o bir yana. Bizimkiler meraktan iyice dibine girer bu ne diye.
Bak bu da çok mantıklı. Hiçbirşeyi anlamayan yurdum insanı ha bire anlamaya çalışır.
-
Sadece sisli hava da is yapicak gibi .
-
başlığı bende bi ara motorun arkasına ses sistemi düşünüyorum diye okudum. dedim bi apaçıden kurtulmuşuz :D:D:Dama sistem güzelmiş
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Aynen, bende bunu yazacaktım, yazmışsınız. Bu neymiş ya diye lazere bakarken bize çarptığını farketmezler valla.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Kedi gibi o lazeri yakalamaya çalışanlar bile çıkar. :D
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Kedi gibi o lazeri yakalamaya çalışanlar bile çıkar. :D
HbahahahahahahHahHhHhahHhHhHhHahahahaha
Bu süpermişş
-
Benim arkadaşım bunların satışına başladı 2-3 gün önce.
Yanlış hatırlamıyorsam 35.- TL ye satıyordu.
-
Mardin İl Temsilcisi
Ya sen türkiyelisin bütük düşün :D lazer ışığı kesmez milleti direkt arkaya dikenli teli çak yada o lazer ışığını lazer kesici olarak düzenle
-
Polis görür görmez cezayı basar.
-
takip mesafesi yaptığınız hızın yarısı kadar metre olmalı. 90 km/h ile gidiyorsanız 45 mt. olmalı hız arttıkça takip mesafesi artmalı. düştükçede mesafe belli bir noktaya kadar (bir aracın güvenle girebileceği kadar) olmalı. şehir içinde tampon tampona sıkışık trafikte arkadaki sürücünün direk gözüne gelebilir. Buda sorun yaratabilir.
Ayrıca kanun gereği kurallara bağlı olarak araçların üzerinde bulunması gereken ışık ve aydınlarma cihazlarının haricinde cihaz takılamaz. mevcut ışıklandırma da tam çalışır olamlı...
poliçe cezayı kesmekte haklıdır...
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Siz motor akülerini çok dayanıklı diye düşünüyorsunuz sanırım ? Bazı motorlarda 2-3 hafta çalıştırmayınca akü bitiyor...
ozaman o akü kalitesizdir 30-40 tl lik. 5,5 aydan beri garajda yatan motoru kışın bu havada 3 marşda aldı akününde kalitelisi var...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)