Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Drift mi Ybr mi?

REKLAM ALANI
    ozhanhrmann2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sanırım kaan herşeyi özetlemiş ama ben 0 ybr esd düşünüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Alıntı yns_cbn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr nin bg gücü 11 dir yanlışın olmasın. 2 tane ybr eskittim o segmentte ybr yi tek geçerim. başka bir arkadaşında dediği gibi birinin gençliğini bile göremezsin biri seni mezara kadar götürür öyleki cbr ımı satıp yine yeniden ybr alayım diyorum
    Ybr 7.8 kw gücündedir. O da 10 beygirden biraz daha azdır tam hesaplamadım ama 9.8 beygir civarlarındadır. Ve kullanırken de bu hissedilir. Özellikle ivmelenme de drifte göre daha güçsüz oldugu ilk kullanimda hissedilir. Bende 2006 ve 2011 de sıfır km ybr alıp ikisinide 20.000 km civarı kullanıp satmıştım. 2000 li yılların başındaki ybr ler, katalitik konvertörü falan olmayanlar 12 beygirdi.
    Bu ikili arasından ybr derim. 150 mc yi 10000 km kullandım çok seri, çok keyifli bir motord ama zaman içinde hep bir yerlerini kontrol etmek sıkmak falan gerekiyor.

Ben ömür boyu kullanıcam dersen git ybr e al ama 2-3 sene sonra veya ne bilim değişirim diyorsan drift bende de drift var titreşim filan hissetmiyom beni yormuyor da ne eğilirim kamburumu çıkarırım hiç bir yerime ağrı girmez ( vücut geliştirmeden kaynaklanıyor olablir) son söz senin.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    1.5 Yıldır foruma girmedim :D Bakayım dedim hala bıraktıgım gibi :D Cinle Japonu karsılastırmayın arkadaslar Ybr de cin üretimi diyen cıkıcaktır :D

Alın alınn drift alın 2 ay sonra fiyati 500 assagıya ceksin.. 2004 Japon kasa Ybr ler 12.5 Hp hala 3 liradan gidiyor. :D Demek istedimi anlamıssınızdır sanırım ...

Tabikide ybr

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)