Merhaba abilerim bişey danışıcagım
Reklamlar
-
Bende bu yaz karasuya gideceğim motorla yazlık var orda 100 ile gidersin tapagaz gidersen de 125 görürsün belki ama motor için hiç iyi olmaz arada mutlaka 2-3 mola vermek gerek. Bi özel mesaj at bakiim kaskın varsa alayım seni nurtepeden gezelim bi ara apache' ye de binmiş olursun hem
Reklamlar
-
-
Dostum eğer 100 km/h ile sabit,sıkıntısız gideceğim dersen belki ihtiyacını karşılayabilir,ama boy ve kilo normalin üzerindeyse (1.75 üstü,80 kg üstü) başka motorlara bakmanı tavsiye ederim.Yakıt olarak çok memnun olacaksın,gerçekten inanılmaz az yakıyor.Performans konusu dersen sana pek yardımcı olamayacağım 100'ü hiç geçmedim ki benim için yeterli bir hız.Benim tek problemim boyutları yoksa harika bir motor.Umarım en yakın zamanda istediğin motoru elde edersin .
Bu arada 2.el düşünürsen motorumu satıyorum,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0685541/detay/
-
Smyrna35 adlı üyeden alıntı
Dostum eğer 100 km/h ile sabit,sıkıntısız gideceğim dersen belki ihtiyacını karşılayabilir,ama boy ve kilo normalin üzerindeyse (1.75 üstü,80 kg üstü) başka motorlara bakmanı tavsiye ederim.Yakıt olarak çok memnun olacaksın,gerçekten inanılmaz az yakıyor.Performans konusu dersen sana pek yardımcı olamayacağım 100'ü hiç geçmedim ki benim için yeterli bir hız.Benim tek problemim boyutları yoksa harika bir motor.Umarım en yakın zamanda istediğin motoru elde edersin
.
Bu arada 2.el düşünürsen motorumu satıyorum,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0685541/detay/
ikinci el düşüüyorum ama ailem düşünmüyor ilk motorun 0 olsun diyor arada fark olmadıgı için ikinci el e bakmıyoruz inşallah en kısa sürede satarsınız birde boy 170 kilo 60 64 arası
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
.........sehirler arasındada 2 saatlik yol gidicegim oda 100 110 km 120 km de yeterli
oyuzden cbr 125 alcam
125 cc lik motorla 2 saat boyunca 100-110 km hızlarda gitmek o motorun ömrü için hayırlı olmaz..
-
-
Bu 200km otoban yolmu? Otobansa bahsettigin hizlar bayagi tehlikeli.
-
santo78 adlı üyeden alıntı
Bu 200km otoban yolmu? Otobansa bahsettigin hizlar bayagi tehlikeli.
bu bahsettiğim yol e-5 Adapazarı hendek yani hendegin merkezine kadar otoban hendege girdinmi normal yol oluyor yanı istanbul kağıthaneden cıkıcam kopruden geçicem sonra otoban sürekli devam ediyor: )
-
Arabalarin hizli gittigi otoyollarda en az onlarin hizi kadar yada biraz ustunde gitmek iyidir. Yani 120 - 120+ idealdir.
-
santo78 adlı üyeden alıntı
Arabalarin hizli gittigi otoyollarda en az onlarin hizi kadar yada biraz ustunde gitmek iyidir. Yani 120 - 120+ idealdir.
Anladım abi en sağ şerit ve emniyet şeridinden gidiceğim yola çıktıgım zaman ama ilk baş annemler ümreye gitmeden :D motoru almam lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)