Hayırlı olsun abi allah herkese motor almayı nasip etsin
Hayırlı olsun.. Güle güle kazasız kullanman dileğiyle..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Ulus yiba çarşısında bu motorları dizmişler. Taa istanbula niye gittin. Orda en az 20 dükkan var salcano satan. Biri olmasa diğeri indirim yapardı sana.
Merhaba,
Hayırlı olsun olmasinada.. Siz cidden sansliymissiniz, icim cekilir böyle şeyler okuyunca.. garaja dogru trafik yoğunlaşir, büyük cesaret...
hayırlı olsun kardeşim kismetse martta ehliyeti alıp koyulacagim yollara
Hayırlı olsun kardeşim motorun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun motorunuz güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun sen şimdi yerinde duramıyorsundur :D 2007 de ilk motorumu aldıgımda bende öleydim :D kazasız belasız kullanman dileğiyle...
hayırlı olsun tekerin yerden ayrılmasın. Başlangıçta alınabilecek en güzel motoru almışsın. Tebrik ederim..
Motoru ilk aldığındaki duygu tarifi mümkün değil.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler
Hayırlı olsun tekerin düz bassin
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
hep internetten baktım. ankara'da motoru satan bayileri aradım 3600'den bir lira aşağı yapmadılar. ben de çareyi istanbula gitmekte buldum. güzel bir deneyim oldu benim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
zaten aşti den çıkıp eskişehir yoluna bağlanan yola çıktığımda bariyerlere fazla yanaşmışım son anda farkettim az kalsın giriyodum bariyere. pek fazla bir sorun yaşamadım gerçekten şanslıydım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
aman dikkatli ol da
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
harbiden duramıyorum. soğuk falan hiç problem değil ama bir sebep bulamıyorum binmek için. bazen keşke bir eşyamı bir yerde unutsam da gidip almak zorunda kalsam diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. o gün ben aştiden kalacağım yere sağ salim vardıysam eğer, bu zamana kadar forumdan öğrendiklerim sayesindedir. vites değişiminden tutun da trafiği okumaya kadar birçok şey öğrendim buradan ve altın elbiseli adamdan. gün gelip o motora bindiğimde de öğrendiğimin büyük çoğunluğunu uygulamaya başladım. otobüsten inip motora bindiğimden itibaren sanki yıllardır motora biniyo gibiydim. tabi ufak tefek aksaklıklar dışında. bu foruma üşenmeyip yararlı bilgiler yazan, yardımcı olan arkadaşlara yürekten bir teşekkürü borç bilirim.
Hayırlı olsun. Inşallah kazasız belasız hayırlısıyla kullanırsın.
Hayırlı olsun güzel motor.Kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun kardeşim. Bende motorumu üçerlerden aldım. Bizim buradaki motor satıcılarıdan üçerlerden 450tl daha pahalı satıyolardu aynı wolfu. Ben üçerlere para falanda vermeden motorun tamamını karta 2600tl/12 taksit yaptırdım. Siparişimdede en ufak bir sorun yaşamadı.
Birkaç güne evrakların gelir. Plakanı çıkarırsın. Mutlaka koruma demirini taktır. Sonrada arka lastiğini tubeless yaptır. Gerisi kolay.
Buda benim wolfumu alış hikayem...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...olf-aldim.html
Ha birde ayaklık müşürü ve debriyaj müşürünü hemen iptal et bence. Seni yolda bırakmaktan başka hiçbir işe yaramazlar :-) Hiçbir işe yaramıyorlar.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)