Motosiklet oturuş pozisyonları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
pek hoş karşılancağını sanmadığım görüntü,
-
Bıg Scoot nasıl öyle ben masumum hakim bey der gibi
-
Azicik dusunceli olsaydiniz da forumu takip eden bayanlari da akliniza getirseydiniz olmaz miydi?kusura bakmayin da yakisiksiz ve dusuncesiz bir paylasim olmus
-
umuttuna adlı üyeden alıntı
Azicik dusunceli olsaydiniz da forumu takip eden bayanlari da akliniza getirseydiniz olmaz miydi?kusura bakmayin da yakisiksiz ve dusuncesiz bir paylasim olmus
Forumu takip eden bayan arkadaşların mizah duygusu olmadığını mı düşünüyorsunuz? Terbiyesizlik ve mizah arasındaki farkı sizden öğrenecek değilim.
-
Bu fotoğrafta bayanlara yönelik olumsuz bi durum göremiyorum yada onları aşağılayıcı
-
enduro-spor touring yok sevmedim
-
Ahlak seviyeniz bu haldeyken elbet birilerinden ogreneceksin.bugun ben denk geldim yarin baskasi denk gelir.cinsellik iceren karelerden erkek halimle ben utandiysam bi zahmet bayan arkadaslarin utanabilecegi de akliniza gelsin.toplum icinde yasadiginizi unutup kendinizi rezil etmeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Ya ahlak seviyeniz sig ya da mizah ???
-
Ahlak seviyeniz bu haldeyken elbet birilerinden ogreneceksin.bugun ben denk geldim yarin baskasi denk gelir.cinsellik iceren karelerden erkek halimle ben utandiysam bi zahmet bayan arkadaslarin utanabilecegi de akliniza gelsin.toplum icinde yasadiginizi unutup kendinizi rezil etmeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Ya ahlak seviyeniz sig ya da mizah ???
Gerçekten de utandın mı ha söyle ?
Harbiden kaldırıcam resimi utandıysan söz.
-
Rahatsiz etti evet gercekten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)