Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Markalı tekstil Mont mu Yerli Deri Mont mu ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    16 Şubat 2015
    merhaba arkadaşlar,son 2 yıldır aşırı bi motor sevdası basladı simdi üniye hazırlanıyorum ve kazanırsam motor almayı dusunüyorum motor tecrübem var ama hep arkadaşlarınkini fln arada kullanırdım şahsi motorum hiç olmadı ve istediğim motor kawasaki 300 rr motor sürüş kursları oldugunu duydum 2 3 günde belli bi ücret karsılıgında kendi motorun neyse en ince ayrıntısına kadar ögretiyolarmış ama tabikide tecrübe gibi olamaz 2 3 günde en fazla ne kadar ögrenebilirki inssan sizden bana yardım etmenizi istiyorum kimileri 300 rr o kadar para verilmez diyo motorunda biraz kaslı durmasını istiyorum hepinize simdiden teşekkürler:D


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Kara35 siz r6 almıştınız diye hatırlıyorum!Keyif senin ama neden profiline koymuyorsun hocam.Sakın beni yanlış anlama.

  3. #43
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Kasım 2014
    Nazar deyer

    Deri giyme söz olur, R6 ya binme göz olur

  4. #44
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Kara35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nazar deyer

    Deri giyme söz olur, R6 ya binme göz olur
    Anladım hocam nazar olayı tehlike haklısın
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

  5. #45
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Alıntı Kara35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Texil montu arada vazelinle yaglarsaniz hicbirsey olmaz, rahat olun, pratik olun, motosiklet pratikliktir. Oyle heryere giderken full giyincem diye dusunurseniz pratiklikten cok zul olur, ayrica ekonomikte olmaz. Motosiklet ekonomi aracidir. Amaclarini asarsa bir kiymeti yoktur. Arabaya binin ozaman rahat rahat korunarak gidin.

    Ben heryere full giyinip gitmem hele yazin sort, tisort baska birsey giymem, kendime omur boyu eziyet edemem motosiklete binecegim diye. Bir tek kask takarim o yeter. Zaten ölümlü kazalar, baş ve gogus yaralanmalari ve uzuv kopmalarindan oluyor. Montla gogsunuze darbe almak yada kolunuzun kopmasiyla, montsuz ayni seylere maruz kalmanin riski ayni. İstediginiz kalitede deri dulum giyin, isterse 3 cm kalin deri olsun sizi zerre kadar darbeden korumaz, bariyerler yine bacaginizi koparir. 50-60 km hizla bir araca carparsaniz yine ölürsunuz.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

    Bunlar biraz firmalarin şişirmeleri, motosikletçiden para sögusleme taktikleri, yok bu teknoloji yok şu deri hepsi hikaye. Okadar kendinizi dusunuyorsaniz motora binmeyin.

    Burada artislik yapan, ben korunurum diyen adam , arabada giderken emniyet kemeri takmiyor, alkollu araca biniyor, arabada telefonla konusuyor, sigara kullaniyor.alkol aliyor, obezitesi var, Bunlar daha riskli, yasaminizi seviyorsaniz once bunlara dikkat edin.

    Deri giydim kurtuldum demekle olmaz bu işler.
    Ben hem tekstil hem deri kullanıyorum yerine ve keyfime göre onu geçtim de , şu yukarıda ki yok şortla binerim yok tshirtle binerim kısmı olmamış , burada tecrübeli olduğu kadar tecrübesiz insanlarda var biri bile adam r6 korumasız biniyor biz scootera korumasız binmişiz çok mu deyip sana uysa ve sonra düşse , Allah korusun, o sürtünmenin verdiği acıyı çekmeyen bilmez, buradan anlıyorum ki sende çekmemişsin ki başka insanlara kötü örnek olabiliyorsun, son yazındaki yüksek güvenliği bahane edip istenen astronomik rakamlarda ki kısmın bence de doğru ama korumasız motor kullanmak kısmı komple yanlış umarım sende zarar görmeden farkına varırsın bunun. Tekerin düz bassın.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)