CBR 600 RR Devri sonamı eriyor ??
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu bilginin doğruluğu varmıdır bilemiyorum bilgisi olan bilgi verirse seviniriz...:/
--
Merhaba,
Arkadaslar,
Size bir üzücü haberim war,
(Bilmiyorum bunu duydunuzmu,yada konu acildimi)
Honda CBR 600 RR (Race-Replika) üretimine Son verdi.
Bunu sessiz,sedasiz bir sekilde yapmayida basardi gibi bence.
Dün Münich(Almanya) Motosiklet Fuarinda (IMOT 2015) kesin Cevap almis bulunuyorum,
ne kadar basit bir Modell piyasadan cekilmis olsa taviri verdikleri halde..
CBR 600 RR yerini CBR 650 F aliyormus artik, sürüs Pozisyonu we Beygir gücü görünüsünden hic bahsetmeyelim zaten.
Burda Fiyat Listelerinden kalkmis bulunuyor,TR Stocklardakiler bittimi tamamdir,bir zaman daha yok oluyor...
--- NOT :ALINTIDIR..
Reklamlar
-
Hayir olamaz hayallerim vardi benim
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pek mantıklı gelmedi bana, belki de dünyada en çok satılan 4 silindir spor motosikletin üretimini durdurması kendi ayağına kurşun sıkmak gibi olur.
-
mesajın devamı ise şöyle diğer mesaja ekleyemediğim için burdan paylaşıyorum..
-- Racing/SS 600,lük Piyasasinda Honda kalitesi,ABS systemi olsun,Elektronik Gidon Amatisörü,
Bir cok yeniliklerle iyi cikis yapmissada,we 2013 Modelini Makyaj ile 2016 ABS Standartlarina yükselttiysede olmadi...Ben Yamahadan bekliyordum böyle bir hareket R 6 hakkinda,cünkü "Dedikodular" coktu,Satislari cok kötü diye,Mesela 2016 hic bir hazirliklari yoktu ABS falan gibi.(Belli olmaz bir bakmissiniz seneye onlarda bitirirler)
--
-
600rr ın devamı 650f olamaz. Belki 650cc yi geliştirip şöyle bir 130 hp yaparlar ve kasa değişikliği yaparlarsa tadından yenmez.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
emin olun açgözlü honda altın yumurtlayan tavuğu kesmez.
-
Amerika'da en cok alinan modellerden biri.
-
Konuyu okurken cok duygulandım ya.
Taziye mesajı gibi
-
Honda CBR 600 RR (Race-Replika) üretimine Son verdi.
Bunu sessiz,sedasiz bir sekilde yapmayida basardi gibi bence.
Ben burdaki yazıdan anladığım 600 RR ın race replika (Repsol) modelinin üretimine son verilmiş tüm 600 RR ların değil.
Ama eğer tüm 600RR modelinin tamamını kaldırırsa bu alandan açılacak bpşluğu şu anki hiçbir motorla dolduramaz ve piyasasını altın tepside diğer rakipşerine verir. Ama kanımca sadece düz renkler satarak devam edeceği yönünde bakalım zaman göstericek bize
BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.
-
Kaynak yok, acemi kurulmuş cümleler ile bir efsaneyi mi bitirmek istersiniz bayim
-
650 F satıp bir süre sonra 650RR çıkarırlar.
böyle bir şey doğruysa olabilecek en mantıklksı bu
-
Şuan'da bayiler 2015 için sipariş alıyor
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
650 F satıp bir süre sonra 650RR çıkarırlar.
böyle bir şey doğruysa olabilecek en mantıklksı bu
Evet öyle olabilir ama RR'ın yerine F gelecek denemez. İkisi birbirinden farklı.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler