Bence şimdiye kadar çektiği en harika video olmuş AEA' nın izlemeyen kalmasın bi bunu bide 1000rr video sonunu çok beğenmiştim yeni yüklenmiş bi göz atın gülmezseniz paranızı iade ediyorum
Bence şimdiye kadar çektiği en harika video olmuş AEA' nın izlemeyen kalmasın bi bunu bide 1000rr video sonunu çok beğenmiştim yeni yüklenmiş bi göz atın gülmezseniz paranızı iade ediyorum
keyif zevk mevzu nedir yaa, amma taktı ona :D
Ömer piste çıkmış herkes geçmiş kendisini keyifliydi diyor aea olm nesi keyifliydi diye sorunca oda abi beni geçenler çok eğlendi onlar eğlenince bende keyif aldım tarzı absürd bişey söylüyor ben tatak ve kedi kovalama sahnelerine bayıldım
Düzenleme: Dediğin sahneye baktım harbi orada bi zevk - keyif muhabbeti dönüyormuş bende anlamadım niye taktı ama iyi ki takmış malzeme çıktı işte
Barkın'ın canlı yayınlarında anlatım tarzının da etkisiyle çok güzel hikayeler duyup, katıla katıla güldüğüm olmuştur ama ,
gülümseyemedim.
2:50 de çok içten küfrediyor.. Küfür ile güldürmeyi basit bulurum ancak buradaki durum o değil zaten
Bu arada barkın abi işi biliyor.Kendisini nasıl sempatik tavırlar ile sevdirdi elemanı da bu yöntem ile sevdiriyor seyircisine..
Yıllar geçmiş seçim videoları izlerken buraya kadar geldim. Çok duygulandım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)