kuyruga naket yazmış abi bide of off
kuyruga naket yazmış abi bide of off
Adam doğru söylemiş. 'Herşeyi ile farklı'
Bu motor Deli Yusuf'un kayınçosu :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu şekilde kişilerin zevklerini aşağılamak....
Yemişim lan zevkini bu ne? Kör birisi bundan daha iyi tasarlar. Vurun kırbacı...
Arkadaşlar, ne yapsın o motorcu kardeşimiz. Zevki böyle imiş. Evet ben de beğenmedim, acayip bir görüntüsü var. Ama düşündüm de, kim bilir ne fedakarlıklarla ve hayallerle yaptı o motoru.
yorumlardan sonra baktım ilana,
renk seçimi ve bir iki aksesuar dışında çok abes bir estetik sorunu yok,
ne diye bu kadar yaygara kopardığınızı anlamıyorum.
size motorla alaksız ama konuyla alakelı bir ilan ekleyeyim,
açıklamaya dikiz ...
sahibi avatar çizgifilmini seviyosa demek...
O zaman izmirde bir antepli tarsuslu yada adanalı var .Yoksa insan bu kadar zevksiz olmaz
Ben senin söylediğin ''varsa şekliniz otobana bekleriz''lafı için dedim genelde kubacılar kullanır o lafı!Demek ki sende onlara özenmişsin o zaman izmirde zevksiz bir eskişehirli varda diyebiliriz senin mantığına göre.Yoksa ilandaki motoru adam zevkine göre yapmış eleştirilebilir!Beğenmek zorunda değilsin.
Bilirsin bir laf vardır ''Biz kişinin motosikletine değil ,üstündeki adama bakarız adam mı diye!..Yoksa adam olmadıktan sonra kawasaki'ye binsen ne olur kubaya binse ne olur!İzmirli olsan ne olur Adanalı olsan ne olur eskişehirli olsan ne olur.Zevkli olsan ne olur zevksiz olsan ne olur!
Memlekette custom motorlara bakıyorumda hepsi ayrı mezbelelik, hepsi ayrı zevksizlik abidesi.
Sakin ol şampiyon .Burada adamın zevkini konuşuyoruz.Adamlığını değil ,iki gırgır yapalım stresimiz gitsin bile diyemiyoruz.Lafı ağzımıza tıkıyosunuz.Sanane bilader ,banane, bizene o zaman, birşey yazarken izin isteyeceğiz bundan sonra anlaşılan.
zevkler ve renkler tartışılacak boyuta gelmiş.
Arkadaşlar bu tarz işlerde yıkıcı değilde yapıcı eleştiriler yapmak lazım.Bu arada motor b*k gibi olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)