bu 2 model hakkında bilgi edinmek istiyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla bütçeni bilmiyorum ama tarzıma uyar dersen öğrenmek için 2005 cbr125 almıştım. şimdi satıyorum?
-
Bütçeden dolayı değilde cbr bana uymaz cross ve cbr.... yorumundan dolayi tebrikler forumdaşım
-
rica ederim kardeşim. bahsettiğin motorların türlerini bilmiyorum da yeniyim daha :D
-
merhaba bende cross motor alıcakdım x treme max 150 ve kuba blackcat arasında kaldım araştırdıkdansonra mondiali tercih edicekdim fakat kuba rks150 yi görünce fikrim deişti :D alalı 5 gün oluyor gayet memnunum motordan özellikle tasarımı harika duruyo ama lastikleri deiştiricem biraz dandik lastiklervar
-
Rks yakın arkadaşımda var çok bindim uzun yola bile gittik beraber sürdüm falan tasarımı güzel kaliteside güzel ama bana gitmez ya daha çok şehir içi cadde motoru ve çok yavaş geldi gücü hiç tatminkar değil rksnin bendeki mondial mcxe göre... bana hard motor olcak cross olcak ve bu 2model arasında olumlu olumsuz yorumlar lazım
-
Hocam ben olsam mondiali tercih ederdim mondial artık eskisi gibi değil adamlar iyi motor yapmaya çalışıyorlar servisleride güzel denir. Kalite tabi bir yere kadar ama kuba ile mondial karşılaştırılırsa tabi ki mondial burada çok süren insan var çoğuda memnun
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Ya abicim mondial gene mantıklı gelio şeytan dürtüklüo ama mondial mcx aldım sıfır bayiden motorun jiklesi ve benzin ibresi sorunlu çıktı garantiden hallettik motorun şasesi resmen yamuk 3000kmde falan farkettim serviste onayladı şaşırdılar resmen şase yamuk arka teker solda kuyruk sağda falan yalpalıyo zaten elleri bırakınca herneyse fabrikayla iletişime geçtim 1000km bakımına götürmediğim için bakımdan çıkmış bende 1000kmde daha motor sübob ayarı yapılcak der ve 130tl falan fiyat çıkartırsa servisiniz yaptırmam dedim ama yamuk şaseli sıfır motor aldığımla kaldım daha nice sorunlar mondial bikere aldım bi ağlamadığım kaldı sinirimden motordan soğuttu beni ama gene son çare mondiale kaldım gibi bilmiyorum ne yapıcam daha fazla yazarsam mondiale burdan ana bacı düz gidicem
-
Burak kardeş senin kafa bayağı bir karışmış.Yol yakınken dön yanlış yoldasın.Yol motosikleti dedin ,crossa döndün.Asfaltta mondial yada kubayla sıkıntısız gideceğinimi felan sandın.Yapma bak dostum, kardeşim ,arkadaşım .6 7 bin var diyordun bulaşma bunlara yazık edeceksin parana .Eskişehirlisin diye akıl vermek gibi olmasın yarın birgün bir toplulukda karşılaşırız sohbet ederiz .Demek istediğimi daha iyi anlarsın.
-
Abey haklısın 6-7 binliram var ama bikaç ay önce tüm ekipmanımıda sattım motordan vazgeçmiştim ama demekle olmuyormuş vazgeçemedim şimdi tekrardan ekipman parasıymış falan 6-7 binliranın bi kısmı gidicek cross almış olsam bi armor sadece korumalı üstten alıncak bot dizlik kask cross için gözlük normal kış için kışlık mont falan 1000lirası gitti belki daha fazla yol falan değilde istediğim çamurda yağmurda kent ormanında gezmek düşmek eğlenmek için bi motor arıyorum ne yapcam bilmiyorum 250lilik bi çin malı cross bulsam ucuz yollu alıcam ya bu arada hyosungun 125lik crosu var o nasıl ki
-
Cross hakkında birşey bildiğimi sanmıyorum ama . XZ 250R apachilere bakabilirsin en azından 150 cc den daha torkludur .Tam araştırmak lazım on roadmı diye.Off roadsa zaten direk ele gitsin öyle aklıma geldi yazayım dedim.
Sanırım 250 cc alabileceğin en yüksek hp ye sahip çinli clasmanında
Silindir Hacmi :249,6 cc
Maksimum Güç : 25.17 hp
Atesleme Tipi : CDI
Ölçüler : 2120x820x1245
Net Agirlik : 115 Kg.
Yakit Kapasitesi : 6,7 Litre
Motor : 4 zamanli, Tek silindir, Su Sogutma
Çalistirma : Kick / Electrick Star
Sanziman : 5 Vites, Manuel, 1-N-2-3-4-5
Ön Süspansiyon : Hidrolik, Ters, Tam ayarlanabilir çatallar 910mm
Arka Süspansiyon : Hidrolik, Tam ayarlanabilir amortisör 500mm
Ön Fren : Hidrolik 240mm Tek Disk, Çift Piston Kaliper
Arka Fren : Hidrolik 230mm Tek Disk, Tek Piston Kaliper
Teker Ebadi : Ön:80/100-21, Arka:110/90-18
-
Apachilere plaka çıkmıyor malesef :( sadece arazide biniliyor
-
Valla mondialin diğer motorları ayrı x treme max ayrı o motordan şikayet eden bi allahın kulu görmedim bütün blog sayfasını okudum 230 küsür saya felandı ben okuduğumda şikayet eden yok motorunneksi yanı vites ve benzin göstergesinin olmaması bide depoyu fullediğindr kapaktan benzin akması.X treme max sağlam ve güzel bi motor kullanocıları daha iyi açıklar forumdan 'cenkito' nickli kişiye mesaj atıp sorabilirsin sitede ilk ve en çok kullann o heralde.
-
Mondial xtreme iyide ne gibi biseyler yapabilirim super moto lastigi taksam kasasinin tipi kuba kadar guzel degil baska model varmi bildiginiz 3.4liraya
-
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot...rhaba.html?m=1
bi bak bizim forumdan 3 kişinin oluşturduğu ayrı bi blog sayfası enduro motokros ve supermoto halleri mevcut.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Burak kardeş senin kafa bayağı bir karışmış.Yol yakınken dön yanlış yoldasın.Yol motosikleti dedin ,crossa döndün.Asfaltta mondial yada kubayla sıkıntısız gideceğinimi felan sandın.Yapma bak dostum, kardeşim ,arkadaşım .6 7 bin var diyordun bulaşma bunlara yazık edeceksin parana .Eskişehirlisin diye akıl vermek gibi olmasın yarın birgün bir toplulukda karşılaşırız sohbet ederiz .Demek istediğimi daha iyi anlarsın.
ER-5 Hayırlı olsun. Kaç model? MCT var sanıyordum.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Bu mondialin super moto hali hosuma gitti bulursam 3liradan asagisina alcam en kisa surede bide lastik alcam tamamdir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)