Lastik işi için şu videoyu gösterebiliriz, tabi belli bir açıdan sonra lastiğin bastığı alanda küçülme olma ihtimali geliyor benim aklıma.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&s...-oWgSgE1RidYlA
Kapalı alanlarda çalışmak iyidir düşe kalka öğretir bir şeyler. Motorun daha yatma açısı var, pegler sürtene kadar düzgün zemin Düzgün gaz kontrolü ile problem olmaz. Onun dışında cbr ın gidonu ve küçül deposu nedeniyle iç pege ve gidona fazla yük bindirmemeye çalışın.
Gelelim trafikteki tehkikesine, yapısı iitibariyle bu motosikletlerde dizin yere değmesi için yarışçılara göre çok daha fazla motosikletten çıktığımız bir gerçek. Herhangi bir kayma durumunda toparlama şansımız bu pozisyondayken pek yok, çünkü motosiklet silkelediği anda düşmemek için debelenmekten ötesine geçemiyoruz. İkinci sakıncası ne vitesi ne de arka freni kullanamamamız.
Bir diğer üçüncüsü ise motosikletten fazla çıkmamız- aslında daha çok sarkmamız neticesinde manevra kabiliyetimizin sınırlı, ve motosikleti dikleştirme hızımızın daha yavaş olması. Takdir edersiniz ki motosikleti dikleştirip frenlere asıldığımızda kimse poposunun boşlukta olmasını istemez
Tekrar fotopğafa dönmek gerekirse grenaj masrafını göze alarak bol bol çalışın, motosikletin biraz daha yatarı var
dizi koymaktan ziyade (ilkzamanlar eğlenceli gelse de
) gaz kontrolüne, frenlemeye çalışırsanız hayali tur zamanlarımız daha çok gelişebilir. Hayalinizde canlandırdığınız çizginin doğru çizgi oldugundan emin olduktan sonra motosikleti o çizgide tutmayı deneyebilirsiniz. Böylece sıkılmaz, Ve dizlikleri de boş yere bitirmemiş oluruz.
Son olarak da kaliteli bir lastik alma imkanınız varsa mutlaka alın, her şey iki kat daha kolay ve güvenli oluyor