Honda CBR 250RR - Çift Silindirli -
Reklamlar
-
Rumor sitelerine göre, Honda çift silindirli 250 cc racing makine hazırlığında.
Japonya'da yayınlanan 'Young Machine' dergisi Mart sayısı kapağını bu alete ayırmış. Ninja 300 ve R25/R3 ile rakiplerinin gerisinde kalan Honda, çift silindirli 250 cc motoruyla ses getireceğe benziyor.
Reklamlar
-
Böyle resimlerden bakarız ancak.
-
Haa si... Bu dogruysa Honda ortaligi karistiracak ve piyasasi cosacak yine.
-
Honda bi atak yapıp eski CBR 250RR gibi 4 silindir yapsa ne güzel olur dimi
İzleyin
https://www.youtube.com/watch?v=cwyksKx6txo
-
Şekil on numara, Honda zaten renk ve desen konusunda bana göre hep önde olmuştur.
Çift far olması da güzel, tek far bana göre hiç yakışmıyor bu tip motorlara,bu arada burun panigaleyi andırıyor
Tahminim 30 küsür beygirlik bir motor daha katılacak furyaya.
Belki bu rekabet devam eder eskilere dönerler 4 silindirli 250 liklere ama fiyatlarının ne olacağı aklıma gelince bir MT07 fiyatı isterler sanırım
-
Boyle bir tasarim varsa ortada muhtesem egzoz da altta tam istedigim gibi )
-
Ben yazana kadar millet yazmış, sadece benim aklıma gelmemiş 4 silindirli demek ki
-
Tam bizim ülkedeki futbol gazatelerinin fos transfer haberlerine benzemiş. Hani olur ya, dünya starı topçuya gidip bir Anadolu takımının formasını giydiriler , Cbr650 ile Cbr300'ün kasalarından toplama çıkarma yapmışlar
-
Teknik özellikleri falan bilmiyorum ama tasarımına bayıldım resmen.
-
gelse bile 5 sene sonra belki...
-
Henüz ortada bir tasarım yok. Kapak fotoğrafındaki motor photoshop ile oluşturulmuş.
-
Bize gelmesi 10 yılı bulur
-
Bu Bize Gelmez
-
Honda son yıllarda japon mondial i oldu. Bu motordan da ümidim yok.
-
Honda ne yapsada guc konusunda yamahanin ardinda kalacaktir
-
forum olarak standartlarımız uçuyor, hondayı da beğenmez olmuşuz.
yapmayın arkadaşlar adamlar tüm dünyada motor satıyor bu kadar da hakir görmeyin.
-
braveguy adlı üyeden alıntı
forum olarak standartlarböreği çuyor, hondayı da beğenmez olmuşuz.
yapmayın arkadaşlar adamlar tüm dünyada motor satıyor bu kadar da hakir görmeyin.
Beğensek ne olur beğenmesek ne abicim fiyatlar kol boregi kafayı yiycem dün honda bayide arkadaş var bana diyorki 600rr satayim sana ee fiyat 36000tl cik gelde al amerikanin conisi benden fakir anasını satayım bizim nerdeyse yarı fiyatimiza biniyorlar deli olcam
-
honda coşacakmış yav he he, denilesi bi haber. atı alan üsküdarı geçti,
at burda R25 oluyo tabi.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
-
Bu motorlar yeni çıkmıyor arkadaşlar seneler önce çok eskiden zaten yamahanın hondanın 4 silindirle 125-250cc motorları vardı hatta bunların yarışlarıda vardı. burdaki tek fark honda eskilerin muhteşem motorlarına dönüş yapıyor ve bu motor buraya gelmez bence ben söyleyeyimde.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)