Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kaza Yaptım (Otobüse Çarptım)

REKLAM ALANI
    sadi81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni leopart
    Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden saklasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    gecmis olsun bu gibi durumda kaski srn cikarmasaydin keske..

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    vay arkadaş, hastahaneden çık işe git. vay anasını sayın seyirciler. sene olmuş 2015 düzene gel...

ee bu ülkenin başbakanuı ölen madenci yakınlarına ölmek sizin işiniz diyor; 1862 de ingilterede madenci ölüyordu diyor sonra da cumhurunbaşkanı seçiliyorsa, senin de hastahanenin kapısından çıkıp çalışman olağandır. bu durumdan Almanya şanşölyesi Angela Merkel sorumludur.
    ne diyeyim?
    serkanksk ve tinerci bunu beğendiler.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı justlook78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi motorum olsa binmemde kurye olunca mecbur biniliyor hocam. El oğlu anlamıyor her yağışta paketmi kapatayacağız diyor. Tüm kuryeler ben kaza yapamadan önce ısrarla uyarmamiza rağmen ana bayiden izin alınamadı galiba paketin kapanması için.
    hocam birlik olursanız bu şekilde karda pakete çıkartamazlar.hiç olmazsa bölgeyi daraltabilirler.ona da yanaşmıyorlarsa gideceğiniz yere çok yavaş gidin.zaten karda gidilmesi gereken hızlar bellidir. giden bir daha gelemez böylece astarı yüzünden pahalı çıkar yine paketi kapatırlar

yoğunluk olur yetiştirirsin hepsini senden kralı yoktur. bir kaza bela olur kimse sahip çıkmaz.

serkanksk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    c800 intruder-honda nc750x
    Kardeşim allah beterinden saklasın.Görüş yok vizör buz kaplı diyorsun 50-60 km\hz dan bahsediyorsun.Sen canına hiç mi acımıyorsun.Allah esirgesin bir daha..
    Ölmek için değil ölene kadar Sür..

Çok gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Geçmiş olsun. kuryesiniz sanırım.
    Allah kolaylık versin. çok zor bu havalarda kuryelik :( :(

yemek söylediğinizde havalar soğukken,yağışlıyken, kesinlikle bahşişinizi çok görmeyin arkadaşlar...
    12 saat çalışıp 50 TL almak kötü bir şey...
    Allah tüm kuryelerin, soğuk hava şartlarında motor süren tüm kardeşlerimizin,abilerimizin,ablalarimizin yardımcısı olsun
    Alisilin bunu beğendi.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Arkadaşlar kardan dolayı kaskin vizoru sürekli doluyordu ve yol gözükmüyordu vizoru açtığımda ise kar aynı igne batar gibi yüzümü acitiyor diye vizoru kapatıp sağ şeride geçtim yavaşça ezbere gidiyordum. Zaten sadece araba farlarini trafik ışıklarını biraz da şerit çizgilerini görebiliyordum. Herneyse çevre yolundan gidiyorum trafik ışıklarına yaklastigimda zaten az olan hizimi 50-60 a kadar düşürdüm derken ileride ani bir fren lambası gördüm arka frene sonuna kadar bastım birazda ön frene bastım kayıp düşmemek için ancak motoru durduramadım. Artık otobüse carpacagim kesinleşince bodozlama çarpma yayım diye ön freni sonuna kadar sıkıp bilerek yan yaptırdım motoru kedimi motordan atamadan otobüse çarptım ve ilk olarak tampona kafamı vurdum ardından boynum sağ omzuma doğru katlandı ve otobusun altına girdim. İlk baş çarpana kadar soğuk kanlılığımi korudum ama boynum katlanında çatır çutur kemik seslerini duyduktan sonra aklım başımdan gitti son ses AA diye bağırdım hemen otobüsün altından çıktım kaskı falan kafamdan çıkarıp kaldırıma up uzun yattım o ara otobüstekiler inip basıma toplandı. Derken olay yerinden şansıma ambulans geçiyormuş apar topar bindirilip hastahaneye götürüldüm. Direk boyunluk takmışlardı zaten ambulansta. Acilde film falan çekip serum taktilar 1 saatte müşade altında tuttular. Hastahanedeyken trafik polisi gelmişti zaten. Alkol testi yaptı gerekli soruları sordu daha sonra motorun yanına gidip fotoğraf cekmeye ve tutanak tutmaya gitti. Acilden çıkıncada karakola ifade vermeye gittim anlayacağınız dün aksam 7 den gece 1 e kadar hastahane ve karakollarda uğraştım. Allahtan ne canımsa bir şey oldu nede ceza yedim.
    Bi tavsiye "just look"
    Gökhan YAŞDAL

karacabeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynı kaskı kullanma artık bence değiştirt. Birde risk almadan kullan veya riski azalt Allah korumuş eğer hiç bir şey olmadan evine dönsen eminim ballıyım bugün bir şey olmadı diye geçirecektin içinden işte bu çok riskli kullandığın için oluyor. Risklerini azalt canından daha önemli hiç bir şey yok.
    Üzülerek, Geçmiş olsun

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Geçmiş olsun , ben kurye değilim ancak genede motor kullanıyorum karda ( zevk veya manyaklık herkese göre farklı olabilir ) kar yağdığı gün aynı sıkıntı bende vardı vizor devamlı kar kaplanıyordu çevre yolunda hızımı düşürüp sıksık camı temizlemek zorunda kaldım ama ezbere motor sürmek pek akıllıca değil ( karda kullanmak çok akıllıca dimi demeyin ) madem motor kullanmak zorundasın o kaskın camını da 10 saniyede 1 de olsa elinle silmek zorundasın , her zaman bu kadar şanslı olmaya bilirsin. Tekerin düz bassın.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

Motosikleti
    Bajaj BOXER BM 150
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam birlik olursanız bu şekilde karda pakete çıkartamazlar.hiç olmazsa bölgeyi daraltabilirler.ona da yanaşmıyorlarsa gideceğiniz yere çok yavaş gidin.zaten karda gidilmesi gereken hızlar bellidir. giden bir daha gelemez böylece astarı yüzünden pahalı çıkar yine paketi kapatırlar

yoğunluk olur yetiştirirsin hepsini senden kralı yoktur. bir kaza bela olur kimse sahip çıkmaz.
    Aynen hocam kuryelerin hepside ayrı ayrı kazalar yaptık olaysız günümüz nadir geçiyor. Ama işten topluca çıkacağız. Bakalım o zaman ne yapacaklar bir şekilde ders vermemiz lazım bu zalımlara :D

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Öncelikle geçmiş olsun, zaten az olan hızını nasıl 50-60 a düşürüyorsun anlamadım

Bu arada bende salı günü kara yakalandığımda eve az kala bi ışık altında durup motorumla selfie çekmeye çalışmıştım ama dün binmedim, bu havalarda motora binmek için illa kurye olmaya gerek yok biraz deli olmak yeterli bence

geçmiş olsun

Motosikleti
    kuba cg-100
    Ge c mis olsun

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden saklasın. Emek parası işte yapacak bişi yok . Ama sürüşünüzü güvenli hale getirmekte sizin elinizde yine. Görüş olmayan sürüş sürüş değildir zaten .
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Çok geçmiş olsun, sizinkisi çok zor zanaat, gitseniz bir dert gitmeseniz bir dert, Allah kolaylık versin.

Motosikleti
    Yok.
    Çok geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir.

SCelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 125
    Arkadaşlar yeri gelmişken sorayım bende şu buhar işinden şikayetçiyim sabahları akşamları işe gidiş geliş için kullanıyorum 10km. Vizör buhar yaptığından dolayı vizörü açmak zorunda kalıyorum lakin kar veya yağmur yağarken iğne gibi vuruyorlar yüzüme mecbur kapatmak zorunda kalıyorum.

Vizöre iç taraftan yapıştırılan şeffaf bant gibi bişey görmüştüm biyerde onun sayesinde buhar olmuyordu. Bilen varmıdır nedir? Nerden alınır?

Bu arada geçmiş olsun hocam

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Aynen hocam kuryelerin hepside ayrı ayrı kazalar yaptık olaysız günümüz nadir geçiyor. Ama işten topluca çıkacağız. Bakalım o zaman ne yapacaklar bir şekilde ders vermemiz lazım bu zalımlara :D
    büyük bir firma ise kalemi kuvvetli bir arkadaş merkeze mail de atabilir . kış lastiği kaliteli ekipman vs gibi şeyler talep edebilirsiniz.
    paket servis başlı başına bir iş ve hayatında en azından motosiklet kullanmış birisi başına geçmeli diye düşünüyorum.

Yorumları okumadım ama boynumdan ses geldiğini DUYDUM demişsin. ve çat diye kaskını çıkarmışsın.. gerçekten şaşırdım kaldım.. ölmek istiyosan git direk boğaza..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)