Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden saklasın
gecmis olsun bu gibi durumda kaski srn cikarmasaydin keske..
vay arkadaş, hastahaneden çık işe git. vay anasını sayın seyirciler. sene olmuş 2015 düzene gel...
ee bu ülkenin başbakanuı ölen madenci yakınlarına ölmek sizin işiniz diyor; 1862 de ingilterede madenci ölüyordu diyor sonra da cumhurunbaşkanı seçiliyorsa, senin de hastahanenin kapısından çıkıp çalışman olağandır. bu durumdan Almanya şanşölyesi Angela Merkel sorumludur.
ne diyeyim?
hocam birlik olursanız bu şekilde karda pakete çıkartamazlar.hiç olmazsa bölgeyi daraltabilirler.ona da yanaşmıyorlarsa gideceğiniz yere çok yavaş gidin.zaten karda gidilmesi gereken hızlar bellidir. giden bir daha gelemez böylece astarı yüzünden pahalı çıkar yine paketi kapatırlar
yoğunluk olur yetiştirirsin hepsini senden kralı yoktur. bir kaza bela olur kimse sahip çıkmaz.
Kardeşim allah beterinden saklasın.Görüş yok vizör buz kaplı diyorsun 50-60 km\hz dan bahsediyorsun.Sen canına hiç mi acımıyorsun.Allah esirgesin bir daha..
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
Çok gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Geçmiş olsun. kuryesiniz sanırım.
Allah kolaylık versin. çok zor bu havalarda kuryelik :( :(
yemek söylediğinizde havalar soğukken,yağışlıyken, kesinlikle bahşişinizi çok görmeyin arkadaşlar...
12 saat çalışıp 50 TL almak kötü bir şey...
Allah tüm kuryelerin, soğuk hava şartlarında motor süren tüm kardeşlerimizin,abilerimizin,ablalarimizin yardımcısı olsun
Aynı kaskı kullanma artık bence değiştirt. Birde risk almadan kullan veya riski azalt Allah korumuş eğer hiç bir şey olmadan evine dönsen eminim ballıyım bugün bir şey olmadı diye geçirecektin içinden işte bu çok riskli kullandığın için oluyor. Risklerini azalt canından daha önemli hiç bir şey yok.
Üzülerek, Geçmiş olsun
Geçmiş olsun , ben kurye değilim ancak genede motor kullanıyorum karda ( zevk veya manyaklık herkese göre farklı olabilir ) kar yağdığı gün aynı sıkıntı bende vardı vizor devamlı kar kaplanıyordu çevre yolunda hızımı düşürüp sıksık camı temizlemek zorunda kaldım ama ezbere motor sürmek pek akıllıca değil ( karda kullanmak çok akıllıca dimi demeyin ) madem motor kullanmak zorundasın o kaskın camını da 10 saniyede 1 de olsa elinle silmek zorundasın , her zaman bu kadar şanslı olmaya bilirsin. Tekerin düz bassın.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Öncelikle geçmiş olsun, zaten az olan hızını nasıl 50-60 a düşürüyorsun anlamadım
Bu arada bende salı günü kara yakalandığımda eve az kala bi ışık altında durup motorumla selfie çekmeye çalışmıştım ama dün binmedim, bu havalarda motora binmek için illa kurye olmaya gerek yok biraz deli olmak yeterli bence
geçmiş olsun
Ge c mis olsun
Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden saklasın. Emek parası işte yapacak bişi yok . Ama sürüşünüzü güvenli hale getirmekte sizin elinizde yine. Görüş olmayan sürüş sürüş değildir zaten .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Çok geçmiş olsun, sizinkisi çok zor zanaat, gitseniz bir dert gitmeseniz bir dert, Allah kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir.
Arkadaşlar yeri gelmişken sorayım bende şu buhar işinden şikayetçiyim sabahları akşamları işe gidiş geliş için kullanıyorum 10km. Vizör buhar yaptığından dolayı vizörü açmak zorunda kalıyorum lakin kar veya yağmur yağarken iğne gibi vuruyorlar yüzüme mecbur kapatmak zorunda kalıyorum.
Vizöre iç taraftan yapıştırılan şeffaf bant gibi bişey görmüştüm biyerde onun sayesinde buhar olmuyordu. Bilen varmıdır nedir? Nerden alınır?
Bu arada geçmiş olsun hocam
Yorumları okumadım ama boynumdan ses geldiğini DUYDUM demişsin. ve çat diye kaskını çıkarmışsın.. gerçekten şaşırdım kaldım.. ölmek istiyosan git direk boğaza..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)