Altın Elbiseli Adam da Rezalet!!!!
Reklamlar
-
arkadaşlar,
şişlideki evinden maslaktaki ofisine full çanta seyahat eden endurocular görüyorum.
bu durum size de komik gelmiyor mu trafikte?
bu durumu içeriden bir gözün böyle yorumlaması neden bu kadar rahatsız ediyor siz anlamadım, zira bana da komik geliyor ve gülüyorum.
adam ayda bir gün -o da belki- uzun yola gidiyor, ama günlük rutunda ful takım alüminyum kaba çanta ile geziyor trafikte.
amaç ne? "ben çok çılgınım, her gün dağ tepe geziyorum" imajı vermek gibi geliyor bana.
dışarıdan bakan "vay adam ne kadar serin(cool)" desin, "çılgın ruh" olduğunu zannetsin.
halbuki en iyi ihtimalle diğerlerinden tek farkı steril evinden çıkıp, steril plazasına araba yerine motosikletle ulaşması. serin ya da çılgın ruh değil yani sadece imaj öyle.
bu durum da komik bir durum ve içeriden bir göz de bunu belki kaba şekilde eleştirmiş olan bu.
timfx e katılıyorum pek takılmamak lazım..
olayı imza toplamaya kadar aksiyon haline getirmeye gerek yok sanki...
Reklamlar
-
dikkatinizi çekerim tarza değil. o tarzı seven adamlara 5 para etmez diyor. şimdi ben burda örneğin çapırcılar beş para etmez desem hoş olur mu?
-
Videonun kacıncı dakikasında bu sözler geciyor baktımda bulamadım kaldırılmış olabilirmi?
-
39.25 de enduro canmış diyor burada söylemiş olabilir. kesmişler muhtemelen orayı.
-
Yayın yaparken AEA nın kimseye ihtiyacı yok.
heleki canlı yayında sohbet ettiği o kişiliklerle hiç yok. tek başına canlı yayın yapsa, daha çok izlenir.
ben yanında ki adamlar konuşunca sıkılıyorum. heleki şişman bıyıklı adamı hiç sevmiyorum. boş konusuyor
-
Söyleyene bi bakacaksın önce sonra canını sıkıp sıkmayacağına karar vereceksin
-
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Tartışma "senin anana bacına laf etseler hoşuna gider mi?"ye dönmüş. Hakikaten gereksiz yere kızıyorsunuz arkadaşlar. Adam öyle dedi diye endurocu arkadaşların tekerine taş mı değecek sanki. he deyin geçin.
-
O insanlar motosikletin ruhunu anlamamış kimseler,Motosikletçiler Otomobilciler diye bir ayırım var zaten neden birde kendi içinde ayırım yaparsınki
Valla benim param olsun her türden bir tane alırım Enduro Cross Chopper Super Sport yada Commuter ne fark ederki
Enduro: Hem asfalt hem toprak yolda giderim
Cross : Dağlar benimdir
Chopper : Sesi yeter gitmesede olur
Super Sport : Hız yapmak isterim
Commuter : Şehir içinde en rahat edeceğim dostumdur gerçi ben şehirler arasıda kullanıyorumda
Huyumdur şehirler arası giderkende her motosikletliye bi selektör veya korna yaparım haa onlar selam verir vermez kendileri bilir ama hepsi dosttur bana göre
-
phradrel adlı üyeden alıntı
canım benim sen çok yanlış anlamışsın olayı. endurocular şehrin göbeğinde açılan çukurların üstünden rahatlıkla geçebilmek içni de enduro kullanır. bir gün hiç unutmam eşimle ümraniyede sol şerit açık bir bastım direkt toprağa girdim, sonra tangır tungur kazıldıktan sonra açıkta bırakılan rögar kapağının üstünden geçtim. 17 inç jantım olaydı yamulma ihtimali belki de kaza yüksekti. bu bahsettiğim küçüksu caddesinde oluyor. ara sokaklar yol yapım çalışmaları inşaatlar da cabası. çantalar mevzusu da sizden daha çok koruma ekipmanıyla gezmemizden kaynaklanıyor olabilir, genelliyorum ki öyle
ben de mesela sizi komik buluyorum
trafikte 3 derece dönme açısıyla bileklerinize abana abana nasıl gidiyorsunuz?
gördün mü? istediğim kadar ofansif olabilirim. ama bu söylediklerimin en ufak bir zeka kırıntısı içermediği gerçeğini değiştirmiyor. bu arkadaş da öyle bir arkadaş demek ki.
önce uyarmalıyım, hitabınız çok cıvık.
devamında anlatmaya çalıştığımı tekrar edeyim; ben büyük jant boyu veya enduro motora karşı değilim olamam da zira şehirdeki yollar ciddi ciddi kasaba veya köy yolu kıvamında.
benim eleştirdiğim, sanki her allahın günü dağ tepe geziyormuş gibi 3 koca alüminyum çanta ile trafikte tam techizatlı tank gibi gezerek hava yapmaya çalışan enduroculardı.
sanırım sizde de tam takım çanta sürekli takılı ki konuyu şahsileştirip yaşadığınız olumsuzlukları sıraladınız.
umarım daha açık anlatabilmişimdir.
bu arda belli bir tecrübe sonrası ben de bir enduro sayılan versys almayı planlıyorum ama şehir içinde tam techizat gezmeyeceğim.
-
KutlayGül adlı üyeden alıntı
Tartışma "senin anana bacına laf etseler hoşuna gider mi?"ye dönmüş. Hakikaten gereksiz yere kızıyorsunuz arkadaşlar. Adam öyle dedi diye endurocu arkadaşların tekerine taş mı değecek sanki. he deyin geçin.
Endurocuların tekerleri hep taşlara değiyor zaten ihih
-
genç endurocular rahatsız
Arkadaşlar bu kadar gerilmeyin yahu. Sonuçta zevk için kullanıyoruz bu aleti.
-
-
Endurocular adam değil de sen mi adamsın
-
divide et empera!!!
Enduro’cular!!!
Cross’cular!!!
Chopper’cular!!!
Super Sport’cular!!!
Commuter’cular!!!
bolunmeyin, dagilmayin!!!
ortadoguyu dizayn etmek isteyen guclerin oyunlari bunlar!!!
(simdi bunu da ciddiye alip yazan olur mu????)
-
Motosiklet Eğitmeni
Paralel motovlog yapı barkının bilgisayarına sızarak arkadaşın kullandığı cümleyi montajlamak suretiyle iftira atmak noktasında belli bir çalışma içerisine girmişlerdir.bu noktada bizim de atacağımız adımlar bellidir.
Ben burdan AEA'a sesleniyorum.
Eyy Barkın!
Ne istedinde vermedik.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Neyse ki densiz öğretmenin konuşması,dublaj-montaj yöntemi ile düzeltilmiş.
-
KutlayGül adlı üyeden alıntı
Ben enduroya geçiyorum
-
Bu dünün soytarıları bugün adam yerine koyuluyor ya,hakkaten üzücü ya..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)