Halkanın büyüğü
Merhaba,
Şöyle pılımı pırtımı toplayıp,gidesim geldi
dayanıklı,az yakıyor,maliyeti düşük diyedir heralde..
neden hondaları koydun insan mondial serpiştirir üj bej
Bence en temel sebebi yarı otomatik olması sonuçta motorun kalkışta en büyük sıkıntısı debriyaj ve cubta debriyaj yok tak 1'e bas gaza yüke bakmaksızın çekip gidiyorlar Bu arada bu koniçivalar işi baya abartmış
fakirliğin gözü kör olsun..bi tane Avrupalı Amerikalı kanadalı yada İngiliz var mı? parasızlık neler yaptırıyor insana.. yakında Türkiye de de bu manzaraları görürsek şaşırmayalım..
Merak ettigim o yuku motorun nasil tasidigi degilde o yuku nasil o motora yukluyorlar asil mesele burda
Tamam o yükü taşıyo diyelim, bi şekilde de yüklüyolar hadi. Peki yolda giderken hiç mi dengesi bozulmuyo. Kapa taslak koymuş çıkmışlar yola.
@oyunageldim;
Bunlara gerek yok,sizin yaptığınız gezilerdeki güzergahların zorluğu bile "neden cub"sorusunun cevabını verir bence
Hepsinin inandırıcılığı varda,şu alttakine beynim inanmamakta hala ısrarcı
O değilde adamlar okadar maddi yoklukta kask takıyor.
Bizimkiler egzosa para buluyor ama her nedense kaska para yok.
Hayat işte.
Kimisi manitasını atar arkaya, kimisi ekmeğini.
Arada birkaç dallama yüzünden hepsi ekmek peşinde. Bize yorum yapmak düşmez.
Ailesini, bebeğini bindireni dışarıda tutuyorum.
anadol'dan bozma bir pikap daha tercih edilebilir duruyor
cub ama honda. adamlar bu işi piri. bizim çinler 2 yıl demeden debriyaj bitirir, sübap ayarı kayar, frenler allaha emanet vs. vs. ne kadar köfte, o kadar ekmek işte.
Arabayla taşıyamayacağın yükü motorla taşıyabilmek. Enteresan valla. Motorun hakkını vermek budur bence.
Evden Nasıl işe yemek götürcem onu düşünüp vazgeçiyorum adamlar neler yapmış )
Bunlar gerçek mi ya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)