Nikelaj egzoz üzerindeki yanıklar, egzoz çıkışındaki karartı nasıl eski haline döner?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
F650 nin egsoz ciftini 300 tl ye parlatiyorlar sanayide... ornek fikir olsun..
-
kola döküp bezle sil. nette çok video mevcut kola pası kiri herşeyi çözüp atıyo, parlaklık veriyo.
uyarı: gömlek kolası değil, normal bildiğin içtiğimiz kola
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
F650 nin egsoz ciftini 300 tl ye parlatiyorlar sanayide... ornek fikir olsun..
Şu egzozların 0 performans olanları 100 lira anca ya neyse doğal yöntemler lazım
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
kola döküp bezle sil. nette çok video mevcut kola pası kiri herşeyi çözüp atıyo, parlaklık veriyo.
uyarı: gömlek kolası değil, normal bildiğin içtiğimiz kola
Saolasın kardeş en kısa zamanda deniyecem. Uyarıya ayrı bir teşekkür edesim geldi bende tam gömlek kolasını alıp aşağı iniyordum
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
kola döküp bezle sil. nette çok video mevcut kola pasý kiri herþeyi çözüp atýyo, parlaklýk veriyo.
uyarý: gömlek kolasý deðil, normal bildiðin içtiðimiz kola
O videoyu izlemiştim, pasli demirden yuzeyin uzerine cococola dokup,bekleyip bulasik sungerinin yeşil kısmı ile temizliyordu.
Ancak cococola ile karburator yuzeyi temizlemeyi demediniz mi merak ettim..
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
O videoyu izlemiştim, pasli demirden yuzeyin uzerine cococola dokup,bekleyip bulasik sungerinin yeşil kısmı ile temizliyordu.
Ancak cococola ile karburator yuzeyi temizlemeyi demediniz mi merak ettim..
egzozun görünen parlak kısmı için dedim ben, iç kısımlarda ne tür bi etki olur bilmiyorum.
-
Eski günlerim aklıma geldi benim motorda da ayakkabı izi olurdu hep 404 Met-Par alıyorsun sıkıyosun biraz egzoz soğuk olcak . Lekenin üzerine sık bezle biraz yay sonra 5 dk bekle sonra fiber bezle ovduğun zaman egzozun ilk gün ki gibi olduğunu göreceksin unutma soğuk olcak egzoz
-
Neden öyle park ettiniz motoru?
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
Eski günlerim aklıma geldi benim motorda da ayakkabı izi olurdu hep 404 Met-Par alıyorsun sıkıyosun biraz egzoz soğuk olcak . Lekenin üzerine sık bezle biraz yay sonra 5 dk bekle sonra fiber bezle ovduğun zaman egzozun ilk gün ki gibi olduğunu göreceksin unutma soğuk olcak egzoz
Adana da şu aralar çok aşırı yağmur yağıyor dışarı adımımızı atmak pek mümkün olmuyor. En kısa zamanda bütün olayları denicem inş mantıklı ve ileride kötü sonuçlanmıyacak sonuçlar vardır :D Teşekkürller kirve
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Neden öyle park ettiniz motoru?
Acaba fizik kurallarına aykırı nasıl poz yakalayabilirim diye.
-
Aykırı gelinemeyecek kurallar vardır, fizik kuralları bunların başındadır.. Egsozun paslanması gibi..
Şimdi masal gelir asfalta yapışınca karşı gelinemeyeceğini daha iyi anlarsınız..
-
Aykırı gelinemeyecek kurallar vardır, fizik kuralları bunların başındadır.. Egsozun paslanması gibi..
Şimdi masal gelir asfalta yapışınca karşı gelinemeyeceğini daha iyi anlarsınız..
ne güzel dediniz öyle siz..
Ne kadar da haklı dediniz...
-
Dayı siz trolistler olarak, knighttaki trolleremi tapıyorsunuz ? Aga troll ünüzde Troll King filanmı ? Benimle şöyle konu dışı konularla saçma yorumlar yapanlara artık ne saygı göstericem nede bir hoş görü konu dışı yorum yapmayın arkadaş. Artık yeter ya şu sebepden de ne yapcaksanız yapın yetkililer.
Nikelaj egzozu nasıl parlatırız mevzumuz, fizik kurallarına aykırı gelmek isterken yere düşmek değil anlıyormsuun ? Herşeyden hayırsızlık üretiyorsunuz gözünüzü sevim yapmayın ya insanların canını. Ha gerçekten o verdiğim cevabı gerçeğe alıp da laf vururcasına cevap verdiğin için tekrar yazim doğrusuyla yazım de yine trollük yapma. Motoru yıkadıktan sonra güzel bir foto almak amaçlı böyle bir foto alma hissi geldi kendi kendime ha şimdi şöylede yazacaksın sen dur yorulma tamam ben yazarım. Motoru yıkayım, 2 tur atarken de böyle yerlerde foto çekilmeyeceğini anlarım.
Bak şu video da siz ve sizin gibi böyle her konunun altına girip saçma sapan konu dışı, morel bozucu insanların hepsine gelsin ;
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)