Böyle motosiklet kullananı görmediniz.
Reklamlar
-
Trafikte biraz hızlı gidiyo gibi ama motosikletin sesine hasta oldum. Modelini bilen var mıdır? Aynalardan ve göstergeden tanınabilir belki. Ayrıca devir kesiciye girdiğinden mi motor bağırdığında vu tu tu tu ediyor. Oda hoşuma gitti. :D
https://www.youtube.com/watch?v=cXjHKEK1qvs
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Motosikletin modeli ; Yamaha XJ6N . Buda adamın kanalı buyur . https://www.youtube.com/channel/UC4U...kPE-_FZwO5RrBw
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Pek takip etmiyorum youtube'den motosiklet kullanıcılarını falan. Kusuruma bakmayın.
-
Bu adam cok yasamaz gibi duruyor :D
-
Sürüşüne denilicek bir şey yok. Umarım hala yaşıyordur
Fakat şu 4 silindirin sesi bir başka ya yemin ediyorum heleki canlı canlı rölanti sesi bile el ayak titretiyor üstünde kendimi hiç düşünemiyorum ya inş kısmet olur bir gün bizede şöyle bir makine kullanmak. Normal biçimde tabi
-
Merhaba,
Çok matah birşey yapmışlar gibi birde kanalda insanlarla paylaşmıyorlar mı..
-
Bildiğin maynak Türkiye'de sürse böyle 2dk sürmeden önüne atlar biri buda ona çarpar ölür
-
https://www.youtube.com/user/TheKle621
kullanan adamın kanalı bu ben 1 senedır takıp edıyorum baya eglenceli yaşlı bı amca suan b kıng kullanıyo baya eskı vıdeosu bu.
Cb1000r kle 621 yazın o vıdeolar daha eglencelı ve mutıs bı motor.şehirde brazılya galıba orada naked ve acık egzoz cok yaygın sanırım. bu amcanın ınternet sıtesı var motosıklet dukyanı var egoz yapıyolar motorlara bunun bı rakıbı var jeskap dıye onada bakın bıde orada cok tanınmıs sanırım herkes el kol sallıyo cb1000r ıle ferarıyle bı kapısması var o tvde yayınlandıktan sonra unlu olmus youtue kartlarını dagıtıyo ısıklarda mıllete oyle bı adam ben takıp ettıgım kadarıyla bunu anladım güzel ama eglencelı
-
Böyle motosiklet kullanan çok gördükte böyle motosiklet kullanıpta çok yaşayan görmedik... uzun ömürler dilerim buarkadaşada tabi hala yaşıyorsa
-
Artık dünyadan elini ayağını çekmiş abimiz.
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Artık dünyadan elini ayağını çekmiş abimiz.
4 saat önce video yüklemiş be ne çekmesi
-
Motork08 adlı üyeden alıntı
4 saat önce video yüklemiş be ne çekmesi
Ölmüş anlamına geleceğini hiç düşünmemiştim. Dünyadan umudu kalmamış gideceği zamanı bekliyor manasında söylemiştim.
-
Yalnız video da araçlar ip gibi kesinlikle şerit değiştirme veya makas atma eğilimleri yok hatta videonun başlarında bir minibüs şoförüyle konuşmasında minibüs şoförünün emniyet kemerinin takılı olması o ülkede ki insanların trafik kurallarına ne kadar riayet ettiklerini gösteriyor,
Tabi motor sürücüde buna güvenerek motoruyla harikalar yaratıyor
-
demedi demeyin bu adam fazla yaşamaz
-
tekoklava adlı üyeden alıntı
demedi demeyin bu adam fazla yaşamaz
Tecrübeye bağlı bence. Adam nerde ne zaman nasıl gidileceğini bilirse ve altındaki motoru iyi tanıyosa bi sıkıntı çıkmaz. Ayrıca orda akan trafikte kapı açmak da yok. Aynı şeyi türkiyede yapsa kesin kapıya gömerdi.
-
Trafikte iki şerit arasında gaz açmak harikalar yaratmak ise, bizim mobiletli,cg li otoban kuşlarımızı tanımlayacak kelime bulamıyorum
-
Adam sürüyor ıste b.k atmayin ayrica izledigim kadariyla cogu araba bosuna seritler arasinda oynamiyor var ki bildigi gidiyor oyle yada guveniyor biseylere.
Burda yapmaya kalksan ölürsun cunku zar zor ilerleyen tiklim tikis trafiktee bile adam sagdan sola geciyor ,soldan saga .. ilerledi mii yoo .. iki seritte tikali ama oyle yapinca gittigini saniyor yarım akıllar ..
Yada sag seritte sol seritte boş serbest olur.. soldan yardirmis gelen motor oldugu halde kendi yayla gibi serdinden cikip ,hizi dusuk oldugu halde sola geciyor amac ne hadi illa gecicen bi bak aynana bi dur azicik gene gec ...niye geciyor cozemedim gram beyin yok
-
kesiciye girince vutututu yapması çok şeker :D
-
Böyle sürüş yapmak için bir meziyet gerekmiyor, cahil olmanız yeterli. Cahillerin risk algısı olmaz. Bu sürüş Türkiye'de yapılamaz diye bir şey yok. Ben aynen bu şekilde ama insan gibi sürüyorum. Arada bir tıkanmalar olsa da İstanbul'da yaşayan arkadaşlarımızın çok sevdiği emniyet şeridinden veya araçların sağından gitmekten çok daha güvenli ve hızlıdır. Şerit değiştirenleri zamanla tahmin ediyorsunuz veya kendinizi gösterirseniz değiştirmiyorlar. Ayrıca hepimiz bu şeridi kullansak, zamanla otomobil sürücüleri buna alışacaklardır. Tabi ben burada boşuna yazıyorum, emniyrt şeridine devam...
-
"suicidal tendencies" diye bi grup vardi bi zamanlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)