Honda'nın Çaktırmadan Yaptığı 2015 ZAMI !!! ( YENİ )
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Evet arkadaşlar gün geçmiyor ki , Yamaha'nın yaptığı zamlardan sonrada Honda'da gözünü açıp çaktırmadan motorlara zam yaptı . Buyurun fiyat listesi ; http://honda.com.tr/App_Assets/Fiyat...let-150209.pdf
Honda cbr 250R'a ne hikmetki zam yapmamışlar . Sanırım kawasaki ve yamahadan dolayı .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Reklamlar
-
Cbr 250 2011 yılında 8810 lira ile satışa çıktı, o günden bugüne asgari ücrete %30 artış, dolara ise %35 oranında bir artış gelmiştir. olması gereken fiyat max 12 bin. şuan ise 13500 bence çok fazla...
-
Ne olmus? Dolara euroya gelen artislar CBR250 ye ugramamis mi? CBRyi Yeni Gine kuruyla mi hesapliyorlar
-
cbf 150 aynı sanırım hala
-
Forza abs diye motosikleti varmış hondanın vay anasına,bir vay anasına da 17 bin tel olmasına veriyor buradan uzaklaşıyorum.Motosiklet alacaklara Allah güç kuvvet versin .
-
Blindfire adlı üyeden alıntı
Cbr 250 2011 yılında 8810 lira ile satışa çıktı, o günden bugüne asgari ücrete %30 artış, dolara ise %35 oranında bir artış gelmiştir. olması gereken fiyat max 12 bin. şuan ise 13500 bence çok fazla...
Hayır yanlışınız var. Bu dünyada sadece yamaha insanlara kazık atar. Diğer firmalar göz bebeğimiz. Honda kawa ktm seviyorum sizleri. Yamaha pis...
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
CBR 125 R
CBR 250 R
CBR 500 R
CBR 650 F
CBR 600 RR
CBR 1000 RR Fireblade
bunlarin fiyatları değişmemiş aynı hala
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
CBR 250 R
CBR 500 R
CBR 650 F
CBR 600 RR
CBR 1000 RR Fireblade
500r ve 600rr ın fiyat artmış gibi geldi bana
bir de 650f
-
Kocaeli İl Temsilcisi
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
CBR 250 R
CBR 500 R
CBR 650 F
CBR 600 RR
CBR 1000 RR Fireblade
125 ve 250'lik dışında ki hepsinin fiyatı arttı .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
emin misiniz çünkü 3 ay önce baktığımda da fiyatlar aynıydı? ben mi yanlış hatırlıyorum :S
-
uyuz rakamlar var, 3320 hadi 3300 anladıkta 20si ne oluyor
-
250 lilik pazarı kızışınca e tabiki zam yapamazlar, indirimde yapazlar bu saatten sonrada satamazlar
Yanlız diğerlerinin hepsine fırsat bu fırsat demiş geçirmişler, nasılsa alan bulunur diye.
Bende bu motoru satarsam, nah bi daha motor falan almam, araba alırım artık
-
Hem de bu fiyatlar 28.02.2015 tarihine kadar geçerliymiş.. Bu ara zam herhalde, kallavisi fuardan sonra gelecek demek ki..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Milleti sanki motosiklet almamaya tesvik ediyolar. 125cc parasina rahatlikla araba bulabilirsiniz. Yuksek cc lere zaten bisey diyemiyorum bile...
-
Artık araba satışları düşünce adamlar motosiklete yükleniyorlar. Ne vardı sanki mercedes,peugeot,chevrole,renault gibi firmalar da motosiklet üretiyor olsaydı eğer bu kadar azamazlardı. Bence durum budur eyvallamam o kadar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Firmaların motosiklet satışlarını düşürmek için gösterdiği bu çabayı tebrik ediyorum.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Sanırım Türk halkını motosikletten vazgeçirmeye çalışıyorlar . Binmeyelim diye çakıyorlar zamı devamlı .
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Sanırım Türk halkını motosikletten vazgeçirmeye çalışıyorlar . Binmeyelim diye çakıyorlar zamı devamlı .
Türkiye'nin trafiği malum. Düşüp parçalanarak, ezilerek ölmemizi istemiyorlar. Çünkü bizi çok seviyorlar. Bu yüzden motorlara zam yapıyorlar...
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
pcx 125 7.500
-
Benim anlamadığım crossrunner 35.000 den 37.000 e çıkmış. Bu yeni kasanın fiyatı mı ki acep.? Yok değilse çüş yani 2.000 TL zam mı olur yahu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)