Konu açılırken başlık olarak açıklayıcı bir cümle kurulabilir. Metinde de ilk cümle konuyu özetleyici yazılabilir; forum konu başlıkları sayfasında fare ile başlığın üstüne gelindiğinde açıklama olarak çıkıyor ... Mertcan39'un da dediği gibi sanki başka zamanlarda çok mühim konular yazılıyor da ... Hele beğendiğin motoru herkes buraya yazarsa işin içinden çıkılamaz cümlesine hiç katılmıyorum. Beğendiğim motoru motosiklet üzerine olan bir foruma yazmayacağım da nereye yazacağım? Motosiklet üzerine olan bir forumda beğendiğim motoru yazmayacağım da ne yazacağım?
Hayabusa'ya gelirsek; bu Japonların motosikletlerinin isimlerinin kulaktaki tınısı bile farklı yahu , Suzuki İnazuma, Suzuki Hayabusa, Kawasaki ...
Kawasaki'yi bu arada z harfi ile okuyun; a'yı da uzatarak... ; bizdeki saki der gibi ; doldur saki bir kadeh derkenki sakinin sakisini z ile okur gibi ... kavazaaki... (veya, ben en azından öyle söylüyorum) ...
Şimdi bu geyik mi geyik ... hep üste biraz daha koyup ybr alacağına, kuba al, üste para kalsın, montunu düzersin diye yazacak değiliz ya
2 tekerde 300+ km/h hız , peheeyy... bırak trafiği, trafiğe kapalı bir parkurda bile bir tur at gel deseler o hızlara çıkabilir miyim bilmiyorum
Yaparız be... Teknik olarak, motosikletin alabileceği bir virajsa, ve iş sürüş tekniğine kalmışsa, yapabiliriz ...
. Ama trafiğe kapalı bir alanda ... Trafikte yapamayız, çünkü otoban bomboş bile olsa, bizdeki sürücülerin ne zaman ne yapacağı belli olmaz ...
Asıl etkileyici olan ise belki de, ve daha yapılabilir olanı, rebelrider67'nin gözlemlediği gibi, birkaç saniyede önde kaybolacak şekilde hızlanmak ... 140-150 gibi hızlara 10 saniyede çıkmak ...
Bak bunu deneyimlemek için hayabusaya binilir işte ... veya, muadili bir kawa varsa o da olur