Hemen savcılığa gidip dava açın hiç bir şekilde size vurma öyle önünüze kırma hakları yok o polis aracının plakasını aldıysanız sizin için çok iyi olcaktır. kesinlikle hakkınızı arayın
Hemen savcılığa gidip dava açın hiç bir şekilde size vurma öyle önünüze kırma hakları yok o polis aracının plakasını aldıysanız sizin için çok iyi olcaktır. kesinlikle hakkınızı arayın
niyet farklı hocam.senin ya da bir yakınının evinin camından içeri Molotof girerse o zaman bi başlık da siz açarsınız hehalde.ayrıca haberlerden ve gidip görenlerden duyduğumuza göre yurtdışında polis bi olaya gidip copunu gösterdiği vakit ortalık duruluyor.neden?çünkü orda yaşayanlar insandan doğmuş.o coptan korktukarından değil.olaya kanunun hukukun el koyduğunu anladıkları ve saygıları oldukları için.geçen bizim evin önünde kavga çıktı.ayırmaya gelen polis ekiplerine saldırdı hayvandan doğanlar...bilmem anlatabildim mi?
Devlet dediysek devlettir. Hükümetle devlet arasındaki ayrımı yapabilecek ölçüdeyiz. Allaha şükür.
Türkiye, müstemleke(sömürge) olsa. Yabancı valiler, Türk milletine daha az baskı yapardı. Bundan eminim.
Vergilere bakın.
Askerlikte köpek muamelesi gören erlere bakın. (Köpek derken, askerde köpekler erlerden değerlidir.)
Memurların itip kaktığı köylülere bakın.
Kapatılan uçak fabrikasına, Üretilmeyen devrim arabasına bakın.
Elin gavuru gelse daha insaflı davranır.
Bu Olay ne akp ile başladı ne akp'nin gidişiyle biter.
Bütün kötü polislerin çükü düşsün :-/
onlar her ne kadar karşıdan gelseler de paraleldir.Bi de tekerini vurmuşun.. yoksa bizimkiler yapmaz..:-)
Polislere güven mağlesef yerlerde.Çünkü emniyet teşkilatı ne yazıktır ki seçilmiş hükümetin kontrolüne giriyor ve onun baskı aracı haline geliyor.Bir yandan polisin elindeki güç arttsın diyoruz fakat o güç sonra gelip suçsuz vatandaşa vuruyor.Çünkü polis halkçı değil.Polis bir kısımın yanında diğerinin değil.Bir arkadaş yurt dışında polislerden örnek vermiş.Aslında sorunun ibretlik cevabınıda vermiş.Oradaki halk polisin kanun çerçevesinde kaldığından hak ve hukuğa bağlılığından emin.Vatandaş adalet duygusunu yetirmemiş.Evet polis hepimize lazım başımız sıkışınca hemen polise gidiyoruz.Onlarda bizim amcamız abimiz komşumuz aslında biziz fakat ne yazıktır ki siyasi baskı yiyen bir kurum.Düşünsenize aykırı olan bir emri uygulamadığınız da ailecek çoluk çocuk olmadık yerlerde göreve gidiyorsunuz bunlar da çok zor.Gönül ister ki artık ülkemde siyaset,polis,yargı,hukukve adalet herkesin ortak hakkı olsun sadece hükümetlerin,cemaatlerin,tarikatların ve partilerin değil..
Bence bu arkadaş ters algı yaparak polislere geçirmek için bir hikaye yazmış ama bana pek inandırıcı gelmedi.
Motoru bağladılarsa kesin bir eksikliğin vardı. Ayrıntıları anlatmıyorsun sinirli yapıya sahibim diyorsun sonra dövdüler diyorsun. Bide iteklemişin. Bence hafifleterek anlattın.
Bir evrak ekisğin olmadan polis hayatta bağlayamaz motoru.
Kendi kusurlarımızı çiğnediğimiz kanunları hiç saymıyoruz. Anca polise suç atıyoruz.
Bunu herkes yaşamıştır(ben de). Hız kurallarına uymadığımızda polis ceza kesti olur ama kanunu çiğnedim demez kimse.
POLİSLERİN HEPSİ ANNESİZ
Ayip arkadas ya nasil bu kadar rahat sovebiliyosunuz tanimadiginiz bilmediginiz insanlara. Ben de taksicilerin hepsi OC diyim o zaman aranizda taksici varsa ne olacak?
Hayret bir sey yahu, biraz haysiyet sahibi olun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)