Patron Çıldırdı !! Yamaha Mt-125 , Wr-125x-r Serisi 10 Bin tl'yi geçti .
Reklamlar
-
Reklamlar
-
"10 bin'den aşağı motorları yok" desinler diye yaptılar herhalde. İyi fiyatlar
-
almayın iş bu kadar basit
-
Almayin havalarin isinmasina yakin firsat bildiler ayminseyi hidson deri de yapti 590 tlde 750 tl civarina cikari verdi robocop deri ceketi hava soguyunca
-
Dolar ve Eurodan haberiniz yok farzediyorum. Ayrıca vergilerden de haberinizin olmadığını...
-
-
Üzerine az daha koyar 2. el MT 07 alırım
Dikkatli bakıyor musunuz?
-
siz fuardan sonraki 2015 fiyatlarını görün mt-125 11 olcak en az
-
Dolar ve euro dan haberimiz var. Geçen sene aynı dönem euro 3TL iken şu anda 2,8TL . Bu kodumun motorları euro üzerinden satılıyor değil mi? Eeee sorun nedir o zaman. Kimse zamları savunmasın. Tüm motor malzemeleri aksesuarları euro olarak satılıyor ama ne hikmetse euro düşerken herşey pahalılanıyor.
-
Simdi MT-125 12.500 TL ise R25 e sözde lansman sonrasi bi fiyat bicin bakalim. Patron cildirdiysa en az 15.000
Musteriyi velinimet degil de keriz gibi gorenden ben anca selam alir selam veririm
-
emc2 adlı üyeden alıntı
şaka gibi. ne değişti?
Abi korkuyorum Bajaj da gaza gelir diye
-
Ben o paraya 2 tane cbf alırım
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
emc2 adlı üyeden alıntı
şaka gibi. ne değişti?
Sadece fiyatı değişti , hala 15 hp .
Angelmarker adlı üyeden alıntı
siz fuardan sonraki 2015 fiyatlarını görün mt-125 11 olcak en az
Şuan zaten fiyatı 12.150 tl .
[Turan] adlı üyeden alıntı
Ben o paraya 2 tane cbf alırım
Bende zaten bi tane cbf var . Şu zamlardan dolayı adam gibi motor alamadım hala . Cbf'e mahkum kaldık .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
emc2 adlı üyeden alıntı
şaka gibi. ne değişti?
Dolar 2,4735. Ne değişti acaba ?
Yahu hiç alışveriş yapanınız yok mu ? Bırakın migrosu falanı filanı. Bimde bile fiyatlar ateş pahası.
-
-
Arkadaşlar bu sadece ithalatcı/satıcının aşırı kar tamahkarlığı. Başka bir forumda da yazdım. 2014 yılı satışları otomotiv sektöründe ortalama %25 düşmüş olmasına rağmen, tofaş toplam karını 2014'te, 2013 yılına göre %32 artırmış diye gazete haberi vardı geçenlerde. Satıcılar döviz kurlarını bahane ederek aşırı zam yapıyorlar. Motosiklette 2014'de de 2015'de de ötv aynı. Herhangi bir vergi artışı yok. Döviz kurları ise; dolar biraz yükseldi ama euro düştü. bkz TC merkez bankası verileri (hemde tüm 2014 yılı için)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kur2014_tr.html
Bu verilere göre euro 2014 yılında ortalam 2.90 civarından şimdi 2.8'e düşmüş. Japon firmalar satışı euro üzerinden yaptığına göre aynı modelin 2014 modeli ile 2015 modeli arasında nasıl 2000 TL'den fazla artış oluyor. Euro verisine göre fiyatın düşmesi lazım. Dolar ise 2014'de ortalama 2.20 TL'den şu an 2.40 TL civarına çıktı. Dolar bazı temel alınsa bile zammın en fazla 750 TL--1000 TL arasında olması lazım. Kaldı ki Japon firmaları doları değil euroyu temel alıyorlar.
İşte bu satıcının (ithalatcı/distiribütör) tamamen aşırı kar etme isteğinden kaynaklanıyor. Yorum yaparken gercek verileri okuyarak yapalım. Kazıklanmayalım. Amama kazığı kimin atmaya çalıştığını da iyi görelim arkadaşlar.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
y.akan adlı üyeden alıntı
Dolar 2,4735. Ne değişti acaba ?
Yahu hiç alışveriş yapanınız yok mu ? Bırakın migrosu falanı filanı. Bimde bile fiyatlar ateş pahası.
Motosikletler euro baz alınarak satılır. Euro şu an ne kadar ondan haber ver.
-
vay be yzf mi tam zamanında almışım :-)
-
blamir adlı üyeden alıntı
Dolar ve euro dan haberimiz var. Geçen sene aynı dönem euro 3TL iken şu anda 2,8TL . Bu kodumun motorları euro üzerinden satılıyor değil mi? Eeee sorun nedir o zaman. Kimse zamları savunmasın. Tüm motor malzemeleri aksesuarları euro olarak satılıyor ama ne hikmetse euro düşerken herşey pahalılanıyor.
Ben geçenlerde ötv yi eleştirmeyip büyük harf ile yamahanın hiç mi suçu yok yazdım diye bazı minik kardeşlerim beni hükümet ile ortak çalışan bakan ilan etti!Neyse sorun değil gençliğine ve heyecanına veriyorum affettim kızmadım!Sözüm sana MEXİCO efendi!Diğer konuda ötv ötv diyordun!
Bu da mı gol değil?Mexico efendi!
[https://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)