Aprilia RS125 yaz ortası Türkiyede!!
Reklamlar
-
Bu gün izmirdeki bir aprilla bayii ile konuştum aprilla rs 125 i yaz ortası gibi getireceklerini söylediler. Forumumuzda asparagas haberlere gıcık oluyorum sizlerede böyle bi haber vermek istemem ama bana söylenen bu.Umarım bana söylenen doğrudur ve motor yaz ortası gibi gelir!
Reklamlar
-
motorlar gumruge girmis. bir iki hafta icinde satisa cikacagi tahmin ediliyormus...
-
peki fiyatı ne kadarmış?Bİ bilgin var mı?ayrıca aprilla yı hangi ülke üretiyor.
-
Fiyatı ilk ötvden önce 7-7.5 civarı deniyodu, 8,8-5,9 olabilir bence, arkadaşın dediği gibi gümrüğe girmiş rs125'ler, Ankara motomaxlere pzt-salı gelicekmiş...
-
Pekİ Hangİ Ülke ÜretİyormuŞ Çok TeŞekkÜrler
-
aprilia, italyan firmasi. uretim de italyan olmasi lazim.
fiyat olarak da 9 civarinda olacagini ben de duymustum...
-
walla bilmiyorum ama bana fiyatı için 6.5 falan dediler ama banada pek inandırıcı gelmedi.
-
Süper Moderatör
Not : Aprilla değil Aprilia doğrusu, başlığı değiştirdim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
arkadaşlar motomaxa sorduğum sorunun gelen cevabını aynen gönderiyorum:
Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler. Aprilia RS 125 Modeli gelmiş olup İstanbul,Kızıltoprak bayimiz Rutomoto'da görmeniz mümkün
olabilecektir ve fiyatı 5.925 € dur. Rutomoto'nun telefon numarası 0 216 349 84 54 tür.
Size daha önce yanlışlık sonucu atılmış ARN ile ilgili maili dikkate almazsanız seviniriz.
Saygılarımızla,
Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr
-
yuh 11613 ytl yapıyor bu fiyata 600 lük makine alınır
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Apri 5,925 eru ha satsınlarda görelim..3-5 heveslisi çıkar onlarda aldıktan sonra pişman olurlar..Çünkü o paraya 4 silindir canavar gibi çok temiz bi race gelir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler