Biriniz adam ayağa kalkmadı başıam gelmedi çok kötü diyor @mtnsyn
Diğeriniz başına gelen giden ne istedin diyen yok rahat rahat bak ne güzel diyor. @hakanens
Bu motor camiasına hastayım zıt noktalar aynı yerde...
Biriniz adam ayağa kalkmadı başıam gelmedi çok kötü diyor @mtnsyn
Diğeriniz başına gelen giden ne istedin diyen yok rahat rahat bak ne güzel diyor. @hakanens
Bu motor camiasına hastayım zıt noktalar aynı yerde...
Yiba sadece ulus motora giderim. Diğerlerini de yazmışlar zaten.
Kardeşim Ulusan motorun yeni yeri doğukent bulvarında. Ben telefon numaralarını sahibinden.com da verdikleri ilanından aldım. Ve bizzat kendileri ilgisizdi. İlanda belirtilen adres çankaya olarak verilmisti. Şimdi oraları biliyorum. Kızdığım şey telefonla aramama rağmen benimle iletişime geçmemeleriydi. Olan oldu neyse.
Yiba çarşısı gerçekten çin malı motosikletlerin satıldığı doğru dürüst ekipman bulunamayan bir yer. Çarşının içine girdiğimde adamlar burada ne arıyorsun der gibi bir halleri var Her satıcının serviside yetersiz. Çarşının arkasını gördünüzmü Koskoca Başkentte (hele birde motosiklet kültürü yok) doğru dürüst motosiklet satış ve servisi bulmak ne yazıkki çok zor...
bende mağzada başımda bekleyen sürekli soru soran adama gıcık oluyorum. Daha rahat olmam lazım, almayacak olsam bile daha sonra almayı düşündüğüm ürüne rahatlıkla bakabilmeliyim. Tabiki tercih meselesi. Birde insanların bana potansiyel menfaat gözüyle bakması hoşuma gitmiyor. O yüzden emlakcılarıda hiç sevmem mesela. Bir akraba var emlakcı, hareketler falan çok yapmacık böyle,neyse bi özelliğini falan sorduğumda yardımcı olsa yeter. Sanada çok yakıştı sayın abime girmesine gerek yok bence.
Serhat, Doğukent bulvarındaki yerlerinden taşındıkları çok oldu. Yeni yerleri, Gölbaşı istikametinden Ankaraya doğru gelirken sağda 10 adet villa`dan oluşan Samanyolu outlet de. Geçen hafta Ducati Scramble bakmak için uğradım. Sahiplerini eski tanırım. Fiyatta pek esnemezler ama özellikle Vehbi ilgili bir arkadaşlardır.
Hocam yildizda motomax ve mototan var aralarinda yurume mesafesi bir yol var.
Motomax'e gittim ordaki abi ilk basta cok ilgili gozukmese de bir sey olunca hemen yardima geliyo ilgileniyo.
Mototan'da zaten Tansu ve Suat abi asiri derecede ilgililer her seyde yardimci olurlar motor ekipman vs ayrica indirim isterseniz yaparlar da.
Ulusan motor golbasi yolunda samanyolu outlette su anda. Ben tasindiklarindan beri daha hasir nesirim ve hepsi cok iyi sicakkanli cana yakin insanlar. Sorunuzu cevapsiz birakmazlar. Oranin sahibi Vehbi abi bile sirf muhabbeti icin gidilir. Her ay 4 gun teorik egitim veriyolar ve bu egitimler icin para istemiyolar bile. Ustalari olsun diger elemanlari olsun hepsi cok yardimci hepsiyle tanisma firsatim oldu.
Daha dun incek yolundaki Rider Moto'ya gittim ustalari yaris oldugu icin yaklasik 1 ay yokmus (lukse bak :D) tek bir eleman vardi bu yuzden. Depo grip aldim o da sicakkanli bir abimizdi.
Buralardan baska hicbir seye gitmedim ama her yer cok iyi ilgi alaka bakimindan. Urun kaliteleri ayirdiginiz butce ile dogru orantili olarak artiyo haliyle ama ben ayak aliskanligi hep Mototan'dan alisveris yapiyorum sirf muhabbetleri icin bile giderim oraya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)