Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet'te video çekmek yardım ?

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa aldığım motor ve 1000km oldu ve motorum 100mg superboy ben maddi anlamda pek uygun olmadığı için go pro vb gibi tesisatlar alamıyorum telefonunla çekmek istiyorum saolsun 3saat kaydetme kapasitesi var ve 720p çekiyor sorum şu telefonu nereye sabitleyip görüntü alabilirim.

Motorum bu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kardeşim bendede bu tip bir motor var ilk motorum ve bence çekicem yanlız 300 400 tl civarı kameralarvar sana tavsiyem al birtane rahat edersin uğraşma hem telefon titreyecek rüzgardan çok etkilenir seside kötü olur kamera alırsan her türlü işini görürsün sana yapılacak olan haksızlıklar hatalar görünür

ozhanhrmann2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    telefonla uğraşma paraya kıyıp bi kamera al bence.

Bilgisıfır kardeşim şöyle ucuz fakat güzel aksiyon kamera buldum almayı düşünüyorum buyrun Codegen Falcon Xman HD20

ben büyük ihtimal sony alıcam taksitle bulabilirsem

Motosikleti
    R125 >> MT25
    sj4000 alabilirsin

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    arkaadasimiz alabilse kolayca konu acmazdi, saksilari calistirin bakalim nasil sabitleriz? telefon ne marka oncelikle?

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Alıntı superboycu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa aldığım motor ve 1000km oldu ve motorum 100mg superboy ben maddi anlamda pek uygun olmadığı için go pro vb gibi tesisatlar alamıyorum telefonunla çekmek istiyorum saolsun 3saat kaydetme kapasitesi var ve 720p çekiyor sorum şu telefonu nereye sabitleyip görüntü alabilirim.

Motorum bu.
    https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...1e&oe=555C4F8C
    13 subat ta bim de aksiyon kamerasi satilacak yanlis hatirlamiyorsam 100tl bi arastir istersen, bence telefon kamerasinla istedigin acida goruntu alamassin alsan bile ruzgar direnci artacagi icin yuksek hizlarda dusme ihtimali yuksek

trophy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an yok
    Hepsiburda comda falcon xmen var arkadas aldi cok harika cekim yapiyor bir suru aparati var tavsiye ederim bende alacagim.. Fiyati 119 tl.

burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    telefon tutucu alabilirsin gidona sabitlicen

Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Video dk: 4.51
    Telefonunuzun marka , modeli nedir her telefona uygun aparat bulunmaz.Ayrıca bulunanlarda görüldüğü gibi sağlam değil 115-116 hızlarında aparat vidalandığı yerden çıkıyor ve telefon pert, kaş yapayım derken göz çıkmasında aman dikkat.

scarty kardeşim tamam aksiyon kamerası buldum gereği kalmadı
    Scarty bunu beğendi.

Action camlerin lensleri telefon kameralarından daha farklı. Balık gözü lens deniyor galiba o lenslere. Action camler bu lens sayesinde daha geniş açıyla kayıt yapabliyor. Telefonun kamerasını action cam gibi kullanabilmek için çekim açısını genişleten şöyle ürünler var http://m.n11.com/samsung-galaxy-note...lens-P21440946
    Burda da tanıtımını yapıyor.

Bir de kask ya da gidona telefon sabitleyen aparatlar olması lazım. Onlardan da alırsan bir action cam gibi kullanabilirsin sanıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

http://m.youtube.com/watch?v=7UEiSltNEIw

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ön kısma dijital fotoğraf makinesi bantlayabilirsin yada onu tutacak vantuzlu bağlamalı bişey geliştirebilirsin. alırsın video moduna devam. hafıza kartı ve şarjı fazla olsun ;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)