Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorla kamp

REKLAM ALANI
    benemha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs (kırmızı)
    yaz kapıda tatil zamanı motorla geçireceğimiz ilk yazımız. ve yine motorumuzla tatile çıkmak istiyoruz. Çadırımızı da aldık. sizlere soracağım ise iyi, güvenliği tam, sineklere karşı ilaçlama yapan , iki kişi günde en çok 10 ytl vereceğimiz , ağaçlık alanda, deniz kenarında elektrik veren bi camping alanı. İstanbula yakın olması iyi olur çünkü motorla çok da fazla seyahat edemeyiz. Şile Kilyos da çok klasik kalır. Çanakkale taraflarında iyi bildiğiniz bir yer var mı? adalar da güzel ama oraya motor gidebiliyor mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    konu hakkında bilgim yok. cevapları bende merak ediyorum.
    Gümüşyaka'da bir arsam var. bazı hafta sonları çadırı dikmeyi planlıyorum. ama wc ve duş problem olacak gibi görünüyor.
    kullanışlı ve ucuz bir prefabrik bulamadım. bulsaydım, sorun kalmayacaktı
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Marmariste datça yolunda pamucak orman kampı var ...İstanbuldan yaklaşık 800 km ama çok güsel valla...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Eskişehir bence daha yakın 400 km...

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Kastro-Kıyıköy'de kamping alanları var. Fiyat vs konusunda bilgim yok, İstanbul'a kuş uçuşu 100km ama 3-4 saat sürüyor gitmesi

yuceinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 125R
    Tekirdag topagac,kumbag,ucmakdere buraları dene istanbula 120 km uzaklıkta ve gorebilecegin en guzel yerler. ucmakdere ( deniz kenarı ormanlık sessiz sakin) topagac (deniz kenari barlar caybahceleri eglence ;) kumbag( deniz kenarı,Almancı,ingiliz,yazlıkcı,sabaha kadar hayat heryer bar (Antalya gibi) ağaclık alana cadır kurma imkanı..) anlatılmaz yaşanır ))))

ErbayXP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ST200
    Alıntı yuceinsan adlı üyeden alıntı
    Tekirdag topagac,kumbag,ucmakdere buraları dene istanbula 120 km uzaklıkta ve gorebilecegin en guzel yerler. ucmakdere ( deniz kenarı ormanlık sessiz sakin) topagac (deniz kenari barlar caybahceleri eglence ;) kumbag( deniz kenarı,Almancı,ingiliz,yazlıkcı,sabaha kadar hayat heryer bar (Antalya gibi) ağaclık alana cadır kurma imkanı..) anlatılmaz yaşanır ))))

çok merak ettim buraları.. google dan hemen bi aratıyorum.. cumartesi sabahtan gidip pazar akşamına kadar huzurlu vakit geçirebileceğim bi yere benziyor.. tek başıma gitsem önemli olmaz herhalde
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

divingcenter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F
    kerpe, kefken de olabilir bu konuda benden bilgi alabilirsin
    Kaskım Takılı, Farım Açık

yuceinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 125R
    ErabyXP yaz gelsın hepınızı beklerım.bıgun kalmakla olmaz selaleye cadırı kurarız 1 hafta misafir ederim sizi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler