adı üstünde sürücü kursu orası öğretmeyecekse nereden öğreneceksin
adı üstünde sürücü kursu orası öğretmeyecekse nereden öğreneceksin
Ben zaten telefon açar açmaz hem b hem a2 ikisi beraber kurs fiyatını öğrenmek istediğimi söyledim.Bana sınav harcı 120 tl felan demediler forumdan 'Kaan D' adlı arkadaşımız konuşmuş ona söylemişler dahil değil diye benim telefonda sorduğum sadece kursun fiyatı idi.Sürmeyi bilip bilmediğimi sordu bende bilmediğimi söyleyince a2 nin 350 den başladığını(sürmeyi bilenler için) pistte verecekleri eğitim saatine göre fiyatın değişeceğini söyledi konuştuğum kişi eğitmendi.Bilmeyenler için gerekli eğitimleri veriyoruz gelin burada detaylı sormak istediklerinizi cevaplarız dedi.Zaten detaylı konuşmam lazım taksit işini felan malum öğrenciyiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Konuyu açan ben değilim ben sonradan dahil oldum bende yazılacağım ve konuyu açan kişiyle aynı bölgede oturduğumuz için yani arkadaşın belirttiği kurslarla görüşüp ders vermeyeceklerini bana değil konuyu açan 'evimdeyim'adlı arkadaşa söylemişler benim sorduğum şeyler farklı dikkat ederseniz ben fiyat soruyorum konuyu açan arkadaş kursun işleyişi ile ilgili şeyler sormuştu.
Onurhan kardeş lafım size değil idi. Yanlış anlaşıldı sanıyorum ki. Kusura kalma.
Merdiven altı sürücü kurslarına tenezzül etmeyin diyorlar ama bu kurslar MEB na bağlı...Bu ne yaman çelişki be hocam?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)