Eğitim verebilecek varmı ?
Reklamlar
-
2move adlı üyeden alıntı
Yesinler seni
)
ehliyeti aldigim sene Turkiyede egitimin E si yoktu. Cebinde parasi olan bile bir bilenden ogreniyordu, lakin bizde buyuklerimizden öğrendik. Ankarada, Ankara ayazinda 10 kişi toplanip dubalar alip bos arazide rica minnet buyuklerimizden ders aldik. Senin gibi gis academi cocugu degiliz. Gel gelelim gunumuze.. egitimin yaşı olmaz diyip Honda guvenli sürüş egitimi de aldik.
sizinle sohbet guzeldi beyler ama kokusu çıktı bu muhabbetin.
Ihtiyaci olana elimden gelen yardimi yaparim, sertifika vermesemde Çünkü biz buyuklerimizden boyle gördük
Yalnız beyler adam insanlıkla yardımcı olmaya çalışır bu abimizim yaptığı arkadaşı ileri götürür geri getirmez arkadaş tam anlamıyla öğrenmek istiyorsa zaten maddi durumu müsait olunca üstüne gider eğitim alır bence biri yardım istiyorsa yardım edemeseniz bile eden kişiye laf etmemek gerekir.
Reklamlar
-
cemmoto41 adlı üyeden alıntı
Yalnız beyler adam insanlıkla yardımcı olmaya çalışır bu abimizim yaptığı arkadaşı ileri götürür geri getirmez arkadaş tam anlamıyla öğrenmek istiyorsa zaten maddi durumu müsait olunca üstüne gider eğitim alır bence biri yardım istiyorsa yardım edemeseniz bile eden kişiye laf etmemek gerekir.
Allah razi olsun mantıklı biri çıktı
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
cok bilgim yok motor hakındaa ama motor sever olarak 2move yaptıgı cok güzel bisey karsı tarafta kendince dogru seyler olsada maddi konuda olamasada illaki bi bilgisi var en azından tecrube kullanılarak kazanılıyor
-
Bende yegenim ehliyete yazildiginda elimden geldigince yardimci oldum gosterdim ehliyeti alicak kadar ogrendi ve aldi ehliyeti bundan sonrasi ozel bi kurumda egitim tabikide... demek istedigim biyerde bu arkadasada birinin yardimci olmasi gerekiyo diye dusunuyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)