Barkın Bayoğlu Sponsor,Kampanya
Reklamlar
-
Oncelikle Barkin'in kendisi zaten TV olayina super karsi. Hadi bir sekilde cikardiniz onu tvye, kesinlikle su anki formatinda bir program yapamaz, kimse yaptirmaz.
Anca motosiklet nedir nasi surulur falanla ilgili seyler olur. Sevilen markalar varsa onlari yikama yaglama olur.
Reklamlar
-
bence stüdyosuna izleyici alıp gelenlere gönlünüzden ne koparsa demeli
-
Sadece Barkın Bayoğluna değil bu ülke kendi dünya şampiyonuna bile sponsor arayışında değil bu işler yaş o yüzden hep geri plana atılmaya mahkumuz ülkede...
-
Arkadaşlar TV programlarının devri artık tükendi.Programların kalitesinden bunu anlayabilirsiniz.Youtube programcılığı çok daha kazançlı ve zahmetsiz bu konuda.Kendi işninin patronusun gavatlarla uğraşmıyorsun ve kimseyi övmek veya yermek zorunda değilsin daha ne olsun.
-
Barkın Bayoğlu bu konuda açıklama yapmıştı daha önce. Tv sektöründen, rütükten, diğer firmalardan çektiklerini güzel güzel anlatmıştı. Şuan kendi ekibi var, tamamen özgürler ve kimseye hesap verme dertleri yok.
Şahsen ben asla Tv ye geçmelerini istemiyorum. Bu şekilde oldukça iyiler.
-
internetteki barkin tvdekinden kat kat daha guzel, boyle devam etsin. ha acun millete 1000+ kusur lahmacun ismarlicana millet mail atsa belki yardimda bulunur.
-
şu an ki tavırla, anlatışıyla TV de pek barınamaz. TV olayı bambaşka yav, orda çoğu şey daha yapmacık. Ama Barkın abi gayet doğal, canlı yayınlarda da zaten muhabbet tadında program yapıyor, o yüzden TV ona uygun olmaz bence. Bırakın Barkın abi bize özel kalsın ;)
-
malum kişinin hayata bakışıyla barkın bayoğlunun bakışının uyuşucağını hiç düşünmüyorum.
bırakın azalarak bitsin...
-
arkadaşlar bence böyle bir başlık açacağınıza barkın'ı beğeniyormusunuz veya dürüst buluyormusunuz diye bir anket başlığı açın bakalım sonuç ne çıkacak?
-
Haberci spikeri gibi program yapan adamları izlemiyorsak adres belli
Aranılan adam aea Tvde Youtubedaki kadar rahat konuşamıyacak Youtubede markaların isimlerini fiyatlarını rahat rahat söyleyebiliyor yok rtük vardı yok patron vardı gibi derdi yok
Aea bu işe gönül vermiş şu durumda aeanın yeri youtube nasıl destek oluruz kanala abone oluruz altınelbiseliadam.comu sürekli ziyaret eder reklamlara bannerlara tıklarız vs vs ,
-
ya reyting diyorsunuzda bu ntv deki saffetin garajımıdır nedir o adamın reytingleri çok mu iyi sanki?adam odun gibi dümdüz anlatıyor geçiyor vede kötü taraflarınıda anlatmıyor.Barkının seveni daha çok tvlere dönerse iyi bi izleyicisi olur diye düşünüyorum.
-
İşin bir de siyasi boyutu var. Barkın'ın canlı yayınlarını izliyorsanız az çok çizgisi belli. Bu çizgide bir adam Acunun kanalında program yapamaz. Yaptırtmazlar. Kendi de istemez. Ki ben de arkadaşlara katılıyorum yapmasın. Ufacık bir ürün videosunda bile para alıyor, çok övüyor diye eleştirdiğiniz adam, tamamen reklam üzerine kurulu bir sektörde bu objektifliğini koruyamaz. Internet onun için bir nimet. önemli olan bu nimeti kullanırken ona destek olabilmek. malesef artık medyada doğruları söylemekten ziyade istenenleri ve dikte edilenleri söyleme devri hakim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)