CBR 250R Alarak aranıza yani katıldım merhabalar herkese
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merhabalar bende 17 yaşındayım hoşgeldin aramıza,
öncelikle şöyle söylemeliyim motorum yok ama çok araştırma yapıyorum. (altın elbiseli adam vs izleyebilirsin az sonra söyleyeceklerim hakkında birazda araştırma yaparsan iyidir)
Yaptığım araştırmalarla bütün tecrubeli abilerimizin dediğine göre 125cc bir motorla falan 10 - 15 bin km yaparak bir eğitim alıp cbr 250 geçmen doğru bildiğime göre.
Karenajlı motorla başlamak herkesin dediğine göre biraz sakat, ama durum udüzeltmek için eğitime mutlaka gitmelisin. inşallah bende yazın ybr125 almayı planlıyorum, her gün birşeyler araştırıyorum kısmetse motoru ve ehliyeti aldıktan sonra para biriktirip kendimce eğitimler alıcam. bakalım hayırlısı tekerin düz bassın
EKLEME : Uzun yol trafiğe göre biraz daha tehlikesizdir ama sonuçta hayatta kalmaya çalışıyoruz , ekipmanların tamsa güvenini toplayıp gidebilirsin trafik daha tehlikeli kanımca
-
Aldığım kişi güzel bir kask verdi yola çıkmadan da çeket alacaz bakınıyorum bikaç gündür. Tecrübem ve eğitim almadan çıkıcam ben bu yola bakalım hayırlısı sakin sakin giderim düşüncesi var çarşamba veya perşembe bi sorun yaşamadan gelebilirsem direk oturucam pc başına forumla paylaşıcam küçük bi yazı Motor konusundada haklısın aslında bende farkındayım iyi bişey yapmadık gibi de motor uygun denk geldi nasip dedik aldık bakalım hayırlısıyla gediğimi müjdelerim inşallah 4-5 gün sonra
-
Otobüs firması vs başka alternatifler düşünsek ? 3 günlük deneyim ile uzun yol çok büyük risk buna cesaret etme derim ben nacizhane fikrim
-
Aslına bakılırsa bende doğru olmadığını biliyorum ama başka bi seçenek de yok gibi , var olmasına varda para dökmek gerekiyor. Biri ilnginç bir fikir verdi yük trenlerine verilebiliyormuş pek anlayamadım ama güzel fikir gibi. Çok büyük ihtimal tezcanlı oluşumdan çarşamba çıkıcak gibiyim yola ama bende korkmuyor değilim :D
-
Hayrlı uğurlu olsun, bence o tecrübeyle yalnız gidip gelmeyin en az iki motor olunderim tecrübeli sürücü önden siz arkadan gidin. Birke kask konusunda Altın Elbiseli Adamın izle derim 2. el kask kullanımış prezervatif gibidir kask iyide olsa başkasının kafasına göre şekillenen kask sizi korumayabilir.
-
Sana bu saatten sonra bol şans demek düşer bende 19 yaşındayım o kan çok deli akıyor durdurulucak gibi değil dikkatli ol sağ salim git gel
-
Büyük ihtimalle araba tecrübeniz de yoktu. Virajları olan, kamyonların, otobüslerin yoğun olduğu, arabaların yavaş olmadığı bir yol.
Gidilebilir ama dışarıdan bakınca biraz tehlikeli duruyor. Gergin bir yolculuk olacaktır. Ehliyetli ve tecrübeli bir arkadaşınız yok mu? Siz artçı olsanız motosiklete ve direk kendinizi şehirler arası yola atmasanız.
yolda kedisi var, köpeği var, sıkıştıran otobüsü var. belkİ sert bir fren yapmanız gerekecek.
-Konuşan adam da 100 lük motosiklet ve köy yeri dışında tecrübesi olmadan, gece vakti ve ehliyetsiz 150 km yola çıkmış biri ama o yolu hiç o kadar uzun gittiğimi hatırlamıyorum -
-
-
Arkadan araba gelire daha rahat edersiniz öyleyse, arkanızdan sıkıltıran olmaz en azından
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler