Bir süredir yaptığım sessiz videolardan sonra ilk sesli kaydım... Bir nevi tanıtım gibi oldu... Umarım beğenirsiniz...
Bir süredir yaptığım sessiz videolardan sonra ilk sesli kaydım... Bir nevi tanıtım gibi oldu... Umarım beğenirsiniz...
ben takip ediyorum,çok güzel ve takip edilmesi gereken bir kanal zira yollardaki tehlikeleri görmek açısından güzel kayıtlar bunlar.
süper tebrikler pegasus MT bu kanal nasıl degerlen dirisen sevinirim ve cbr250 kaç bin devirde vites degişiyorsun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
Merhaba gayet güzel bir çekim olmuş hocam ,benim bir kaç sorum olacaktı kullandığınız ekipmanlarıda video yaparak tanıtırsanız bizim gibi yeni ekipman alma arefesindeki insanlar faydalanmış olur ,Bir de kamera ve mikrofon olarak ne kullanıyorsunuz ?
Saygılarımla...
Top speed videon cbr 125 i aratmıyor. yokuş aşagı 176 ya çıkıyor düzde 142-155 arası CBR125 de orda 13 beygircikle 150 görüyor.
Eleştirmek babında yazmadım ama Hondalarda durum bu
ama bize ne faydası var? bu sayede 100km ile giderken 250 6000 devir 125 de 7.500 devir gibi cc sine oranla sakin kalabiliyor
Bende alacağım yakında kamera ve bende çekicem bişiler inşallah. Ama ben konuşmayacağım sadece sağı solu, yolculuklarımı :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)