ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM FUARDAN İLK MOTORUMU ALMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM TERCİHİM YAMAHA OLACAKTI LAKİN YAPILAN BU FIRSATCI ZAM ANLAYIŞINDAN DOLAYI BEN BİREYSEL OLARAK DİRENME KARARIMI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM ....
ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM FUARDAN İLK MOTORUMU ALMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM TERCİHİM YAMAHA OLACAKTI LAKİN YAPILAN BU FIRSATCI ZAM ANLAYIŞINDAN DOLAYI BEN BİREYSEL OLARAK DİRENME KARARIMI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM ....
Honda 2013 yılında satışa sunulan Crf250l modeli için 1 buçuk senede her 3 ayda bir zam yaptı. Bunu bütün firmalar yapıyor.
protesto edilmesi gereken firma değil ötv ve kdv olmalı bence
Kesinlikle protesto fikrine katılıyorum ancak arkadaşların dediği gibi bu fuarda standa gitmeyerek olmaz. çünkü bu politikayı yapan yamaha türkiye. sen standda yamahanın ürettiği motorları görmeye gidiyorsun. Yamaha Türkiyenin motorlarını değil. Dolayısı ile yapabileceğin en güzel protesto ordaki satış sorumlusuna gidip yaptıkları fiyat politikasından dolayı sizden motor almaktan vazgeçtim ve başka markaya yöneldim ve müşteri kaybettiniz demek. Hatta daha da ilerisi yamahanın ana merkezine türkiyede uyguladıkları saçma fiyat politikası ile ilgili mail atabiliriz. benim naçizane fikrim bu yöndedir.
R1 tamamen yenilendi, gerçi 3 silindir olacak diyorlardı, yine eski motoru kullanmışlar... Dolayısıyla 200 beygirlik yüksek elektronik ile donanmış yeni motorun yeni bir fiyatı var. Mevcut R1 de 2014 olarak gördüğüm kadarı ile pek çok bayide mevcut. Forumda takip ettiğim kadarı ile 45-46 bin lira seviyesindeki mevcut R1'e zam geldi sanıyor herkes, oysa ki durum öyle değil. Yeni fiyat, yeni R1'e ait.
S.
böyle protesto olmaz. motorcuların birleşip seslerini duyurması gerekir. bu protesto yamahanın standının işine bile gelir çünkü çok kalabalık olmaz. alan yine alıcaktır. aslında en iyi protesto bütn motosiklet camiası 2-3 ay hiç sıfır motor almamaktır ama böyle bişey olmaz çünkü türkiyede hem çıkarcılar çok ( 2 el fiyatlarını uçururlar) hemde destek olcak kişi sayısı az
Her mal piyasada kendi yerini bulacaktır. Yamaha bu politikayı yapıyorsa hesap etmişlerdir bir şeyleri demek ki bu şekilde daha fazla kâr edecekler.
Sizin bütçenize uygun değilse almazsiniz. Bu kadar kompleks bir durum yok ortada. Sonuçta bunun adı serbest piyasa.
Zam gelsinki alıp alamayanı zengini fakiri markaya bineni binemeyni belli olsun diyenler var bunlarla nereye gidersin
türklerin eski benliği kalmamış. yardımlaşma bitmiş. statüleşme başlamış..
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Bu zam ile ötv'nin ne alakası var?Yine olayı çevirip hükümete çakıyorsun.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Benzin zammına protesto için benzin almayalım diyenlere benzemiş bu.. Yada boykot için kola satmayan işletmelere..
Her arz kendi talebini yaratır.. Bende dahil herkes fuarda r25 i inceleyecek..
Euro kuru çok dalgalı.. keza USD de öyle.. hal böyle olunca firma riskini minimize etmek istiyor olabilir.
Kılıf arayıp uydurmuşta olabilirim
3 5 kişi hariç yapan olmaz havadan gelen parayı yiyen baya insan var, onlar ister başkaları alır pek etkili olacağını zannetmiyorum.
Hangi birini protesto edeceğiz ki?
Honda, zam üstüne zam yapmakla protesto edilmeli.
Kawasaki yıllardır zaten pahalı olduğu için protesto edilmeli.
Mondial, servisi ve kalitesi yüzünden protesto edilmeli.
Bajaj, umutları yüksek tutup, fazla fiyatla geldiği için protesto edilmeli.
Bmw, küçük cc üretmediği için protesto edilmeli.
KTM, yine yüksek fiyat için.
Suzuki, beklediğimiz motorları getirmediği için.
vs, vs. Daha sayayım mı?
Yani her firmanın, beğenmediğimiz bir yeri var zaten.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)