Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor Almak İçin Anneyi İkna Etmek

REKLAM ALANI
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla işin zor ikna etmesi inanılmaz zor oluyo ben yatıp kalkıp motor motor motor diye kafalarını ütüledim, babam ben sevmiyorum onlar kaldırımdan bile sessiz sessiz ilerliyolar birden arkamdan korna çalıyolar nefret ediyorum felan diyodu bu yaşımdan sonra aklım sende mi kalsın istiyosun sürekli senimi düşüneyim felan diyodu annemden daha çok karşıydı hatta gazetede motosiklet kaza haberi gördümü küpürünü koparıp eve girer girmez bak bak yine biri ölmüş diyodu bide her allahın günü babam motor kazasına şahit oluyodu(beni vazgeçirmek için yalan söylüyodu gerçi söyleyemiyoda en nefret ettiği şeydir ve söyleyemez çok belli eder :D) baba öyle bi kaza olmadı demi diyodum oğlum bu yaşımdan sonra beni yalancı yaptın şu motor yüzündn diyodu.Ben vazgeçmedim tabi bilgisayardan sesli sesli motor videoları açıyodum yolda giderken dönüp motorlara bakıyodum en sonunda annemle konuşmuş onuda ikna etmiş geldi ve ne dedi zannedersiniz,oğlum sepetli motor istersen hemen gidip alalım arada bende sepete otururum gezeriz dedi ben gülme krizine girdim tamam diyeceğimi sandı :D kabul etmedim tabi iyi yok motor o zaman dedi.Tabi ben istikrarlı bi şekilde devam ettim tamam alıcam dedi baba saol ama kendi paramla almak istiyorum içim rahat bineyim dedim babam onuda kabul etmedi ben varken sana mı düşmüş dedi bu seferde ben baba parasıyla değil kendi paramla alırsam zevkine varırım dedim birazda ona cebelleştik ne ben ona kıyabiliyorum nede o bana :D Öyle yada böyle derken 2 yılın sonunda ikna ettim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Yaşım 39 12 yıllık evliyim liseyi bitirdikten sonra yalnız yaşamaya başladım. ilk motoruma 1994-95 yılında bindim. Yıl oldu 2015 daha hala benim bir motora bindiğimden annemin haberi yok. Panik halinde uykusuz günler geçireceğine bilmesin daha iyi diye düşündüm hep ve bu şekilde de devam etti

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)