Kendi çocuğunuz Motosiklet almak istese ne derdiniz?
Reklamlar
-
arslan26 adlı üyeden alıntı
oğlum 6 yaşında 50cc cross kullanıyor, şu an parkurda yaptığı dereceyi ben 150cc motorla yapamıyorum desem yalan olmaz (tabi ben scooter la takip etmeye çalıştım), ve onun 50cc cross la girdiği viraja ben aynı hızla giremiyorum
etraftan oldukça tepki alıyorum bilmiyorum doğru yoldamıyız...
bence doğru yoldasınız çünkü
birincisi çocuğunuz bu zevki çok küçük yaşalrda tattığı için trafiğe çıkma yaşı geldiğinde hem çok bilinçli olacak, hem de eğitimli olacak.
ikincisi bizim gibi sonradan görme olmadığı için hayatını riske atmayacak
üçüncüsü belki de o yaşa geldiğinde ciddi bir hobisi olduğu için artık trafikte de motor kullanmayayım sıkıldım deyip belki de o ara 4 tekerliye yönelecek.
üçüncü şartta yazdığım ihtimal gerçekleşmiş olsa bile trafiğe motosikletlilere saygılı örnek bir birey yetiştireceksiniz. bence ne yanından bakarsanız bakın doğru yoldasınız. çünkü daha kötüye gitme gibi bir ihtimali yok
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Reklamlar
-
Ben öldükten sonra olabilir.
-
Kendimden pay biçeyim dedemde, babamda motor sürmüş insanlar benim motor sürmem konusunda da babam sıkıntı çıkarmadı.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Maximum 125cc motorla, kaskı korumayı alıp, sürüşünü de geliştirip ehliyetini alıp sürmeye başlayabilir.
Tehlikeli diye kestitrip atmak çözüm değil bence böyle yapıldığında kişi sizin etkiniz azaldığında veya sizden gizli ve belkide bilinçsiz başlayacak sürmeye ve siz kötü olacaksınız gözünde bu en kötü senaryo
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
Benim 2.5 yaşında oğlum var motora değil ama arabalara deli oluyor çok meraklı. İlerde motor kullanmak istersede işe girene kadar gezilere heryere beraber gitmek kaydı ile onay olur ama tek izin vermem ancak işe girer aklı yerine gelir ozaman kendi bilir destek olurum.
-
Kros motorsiklet için ders aldırıcam inşallah 6-7 yaşlarında. Ama trafiğe 25 yaşından önce çıkmasına izin vermem. Ben de 34 yaşında çıktım trafiğe.
-
100 lük motosiklet alırdım ve evladımın iyiliği için gereği kadar yeterli donanım kast vb gibi ama ehliyet şart.
-
Bırakın kendi çocuğumu 1 yaşındaki yeğenime 4 yaşında 50 cc cross alıp başlatacağım eğitimlerine. Benimde Allah nasip ederde olursa bir çocuğum peşine onuda takacağım
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Çift silindirin üzerine izin vermezdim
zx10r yasak ama panigale serbest :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Kızım yolda,3 ay sonra aramızda.
Eğer ben,motosiklet üzerinde dengede durabileceği yaşa kadar sağlıklı kalabilirsem ve hayatta kalabilirsem hala motosiklet kullanıyorumdur.İllaki merak edicek ve denemek isticek.
İlk denemesinde yanında olmak
Düşüncesi bile şimdiden heyecan veriyor...
-
İsterse neden olmasın dünyaya getirmek programlamak anlamına gelmez belirli bir yaştan sonra kendi kararını kendi verebilmesi gerekir.istediği buysa bana laf düşmez sadece bol bol uyarırım :D
-
akşam akşam başımıza icat çıkarma lan deyip soba borusuyla döverdim.
-
Çorum İl Temsilcisi
telike adlı üyeden alıntı
zx10r yasak ama panigale serbest :D
Ahaha güldürdünüz hocam . yanlız o kadar parayı bulursak zaten bizi dinlemez
-
sorunun cevabı belli aslında..bilinçli bir birey olrak adam akıllı eğitim verdirirdim,aylarda sürse bu eğitim süreci sonunda motor kullanma bilincine getirirdim,sonuçda eğitim sadece motor kullanmak değil,yoldaki tehlikelere karşıda önlem almayı bilmekdir dolayısı ile elimizde sopa ile çocuk kovalayacak zamanda artık yaşamıyoruz,vatandaş aklına koymuşsa motor kullanmayı,senden izin gelmesede kullanacak ama çok büyük tehlikelere düşecek,en iyi sağlam eğitim aldırmak ilgili kurumlardan..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)